Kategorier

Bloggere

Bindesession #5 – Så skal der bindes natfluer til kysten

session-16-2-1200x423

20160612_095204696_ios
Det er oplagt at binde nogle natfluer til den kommende natkonkurrence d.10.juni, men i princippet står det én frit for, at binde hvad som helst.

Som optakt til natkonkurrencen den 10.juni inviterer Fishing Zealand til Bindesesion #5 Natfluer. Vi gentager vinterens succes og inviterer igen til en hyggelig aften med fluebinding, lækker mad og god lokal øl. Denne gang på Halsnæs Bryghus på Hundested Havn. http://halsbryg.dk/

Den 31. maj kl.18 byder Frederik Lorentzen, Rune Westphal og Keld Michaelsen velkommen til endnu en fluebindingsaften. Du binder som sædvanlig bare, hvad du har lyst og i det tempo, der passer dig. The Fly Co. og Ahrex sørger for, der er lidt materialer at lege med. Så medbring dit fluebindingsudstyr og bind løs. Få vædet ganen med kølige øl fra Halsnæs Bryghus, nyd lidt lækker mad fra Bryghusets kok og få hilst på en masse andre fluetosser samt lokale fluebindingskendisser.

Denne gang står menuen på Bryghusets fisketallerken og en lille øl. Der er duft af saltvand og udsigt til havnen med det maritime miljø og Nordkysten lige om hjørnet, så vi kystfiskere kan ikke ønske en bedre placering. Mere øl/kaffe osv. kan købes på stedet.

151049_halsns_bryghus_red
Det atmosfæriske Halsnæs Bryghus på Hundested Havn danner rammerne om Bindesession#5.

Prisen for maden/aftenen/og en øl er 150 kr. + gebyr. Arrangementet bookes på Fishtrip www.fishtrip.dk

Der er 45 ledige pladser, og det er første til mølle-princippet, som gælder.

Så book og tilmeld dig gerne Facebook begivenheden så andre også kan se, hvem der kommer.

Læs mere om Natkonkurrencen her: http://www.fabulousflyfishing.dk/334064002

Vi ses på havnen – Frede, Rune og Keld