Kategorier

Bloggere

Stor interesse for Havørred Jam

Foto: Rasmus Juel Ditlevsen – Kastedemo med Silja Longhurst

Havørred Jam blev forleden afholdt for første gang – og det foregik i Frederikssund Kommune. Interessen var meget overvældende og mere end 120* personer kiggede forbi i løbet af dagen.

Kulhuse Kolonien beliggende mellem Isefjorden og Roskilde Fjord lagde de perfekte rammer for dagens program, der startede kl. 10.00 med velkomst. Mange grejfirmaer, grossister og producenter havde takket ja til vores invitation og havde opsat en række flotte stande både indendørs og udendørs. Yderligere var en række dygtige fluebindere inviteret til at binde fluer.

Foto: Rasmus Juel Ditlevsen – Der nørdes ved fluestikkene

Dagens program med løbende kastedemoer, foredrag og kastekonkurrence fungerede absolut perfekt. Der var iøvrigt indlagt lange pauser imellem indslagene, så der var rigelig tid til at gå rundt og kigge på alt det lækre grej og få prøvet forskellige fiskestænger på kastebanen.

Foredragene foregik indendørs, og der var masser af tilhører til alle oplæggene. Oplæggene var udvalgt, så der var noget for både spinne- og fluefiskerne.

Dagen blev netop som vi ønskede, med hygge omkring vores fælles hobby og passion – og med højt humør og god stemning dagen lang.

Tak til alle udstillerne og tak til alle fremmødte!

Vi ses til #HavørredJam2019

*Da det blev afholdt som et åbent hus arrangement, kender vi ikke det nøjagtige tal. Derfor har vi lidt konservativt vurderet tallet til 120+

Foto: Rasmus Juel Ditlevsen – Skønt vejr og kø til grillen