Kategorier

Bloggere

Sommerferiefiskeri i Guldborgsund Kommune d. 16. juli

De lange lyse nætter er endelig kommet, og skolerne holder tiltrængt sommerferie. Det vil Guldborgsund Kommune og Fishing Zealand gerne fejre i samarbejde med GSLF-Guldborgsund Lystfiskerforening. Derfor har vi arrangeret en fælles fisketur for børn til Marielyst Fiskesø.

Vil du være med til at overliste en smuk sommerørred i Marielyst Fiskesø? Måske har du aldrig prøvet at fiske før, men det er ingen hindring for at deltage. Fishing Zealand medbringer alt det nødvendige fiskegrej, og en erfaren guide vil hjælpe med at rigge grejet til samt assistere under fiskeriet. Selvom man aldrig har prøvet at fiske tidligere, så er der oplagte muligheder for at fange sin første fisk netop denne dag. Man er naturligvis også velkommen til at medbringe sit eget fiskeudstyr og få et par tips til at lure søens ørreder.

Tirsdag den 16. juli 2024 fra klokken 16.00 – 22.00 er der gratis fiskeri for børn op t.o.m 15 år i Marielyst Fiskesø. Mødestedet er Marielyst Strandvej 14, 4873 Væggerløse.

Ved aftensmadstid vil GSLF gerne være vært for en pølse og sodavand til de tilmeldte børn.

Forældre, bedsteforældre og søskende over 15 år er velkommen til at fiske med ved at indløse fiskekort til søen.

Bliver du efter dagens fisketur bidt af lystfiskeriet, så er et medlemskab af GSLF – Guldborgsund Lystfiskerforening et rigtig godt afsæt for at sætte skub i en lystfisker karriere.

Tilmelding kræves til fiskeguiden Thomas P. Jensen på formandgslf@gmail.com senest søndag den 14. juli.

 

Vi ses til en hyggelig fisketur i ørredsøen.