Kategorier

Bloggere

“Put i Påsken” 2022 – Skal I med på fisketur?

Så er der igen rigtig gode muligheder for at give børn og unge muligheden, for at få nogle friske naturoplevelser med lystfiskeri. Det er nemlig blevet tid til at invitere til endnu en omgang “Put i Påsken”. Initiativet “Put i Påsken”, er som navnet antyder, et arrangement, som tager afsæt i de oplevelser, som findes omkring lystfiskeriet ved en Put & Take sø. Dét er netop hvad der sker i Ørsted Ørrredvand og Iglekær P&T d. 16. april, hvor der udsættes flotte og fangstklare regnbueørreder. Det betyder derfor, at der er gode muligheder for selv at fange en ørred, der efterfølgende kan nydes til påskefrokosten.

“Put i Påsken” er en unik mulighed for, at børn og unge kan stifte bekendtskab med lystfiskeriets verden. Til arrangementerne er der endvidere kompetent instruktion og vejledning til alle, der har brug for hjælp til at håndtere en fiskestang. Har du ikke en fiskestang? Så er det ingen hindring for at deltage. Fishing Zealand stiller nemlig alt det nødvendige fiskeudstyr til rådighed denne dag. Med andre ord, så er der grundlag for nogle hyggelige og lærerige timer i naturen.

Selvom instruktion og udlån af grej primært sigter mod at give børn og unge gode fiskeoplevelser, så er påskearrangementet endvidere en oplagt mulighed for, at hele familien, i fællesskab, kan få en god og aktiv oplevelse i naturen. Vi håber derfor, at rigtig mange forældre eller bedsteforældre, vil tage initiativ til at invitere de yngste generationer med ud til en spændende naturoplevelse.

På linket herunder kan du læse mere om de to gratis arrangementer for børn og unge. Øvrige familiemedlemmer skal naturligvis være velkomne til at købe et fiskekort og fiske med.

Læs mere og tilmelding til Put i påsken Ørsted Ørredvand

Læs mere og tilmelding til Put i påsken Iglekær P&T