Kategorier

Bloggere

Påskefisketur i Myrup Fiskepark

Myrup 5
Der var stor entusiasme blandt de fremmødte, og selvom ikke alle lykkedes at fange fisk, så havde alle en god oplevelse.

Søndag formiddag den 27. marts havde Fishing Zealand sat 30 børn og deres forældre/bedsteforældre stævne til at prøve kræfter med ørrederne i Myrup Fiskepark.

Myrup 1
Man har lov at være rigtig stolt, når man lige har fanget sin allerførste fisk.

Efter en kort intro og gennemgang af søen, grejet og hvad der skulle fiskes med blev de ivrige unger sluppet løs ved søen, og de første agn plobbede snart i. Efter lidt grejtilpasning gik der ikke længe, før den første regnbueørred blev landet – en flot og stærk én af slagsen. Lidt billeder blev taget under behørig jubel, og så var det ud med snøren igen.

Gennem hele dagen frem til kl 13.00 blev der fanget lidt spredt med fisk: 5 regnbueørreder blev det til. Nogen ville måske sige, at det ikke var meget, men det er nu sådan fiskeriet er! Det byder på andre oplevelser end at fange fisk.

Både ungerne og forældrene var enige om, at det havde været en god dag, og flere havde fået endnu mere blod på tanden.

Myrup 2
Myrup Put & Take byder på et spændende og familievenligt fiskeri med mulighed for fine fangster af ørreder.

Tak til Jonas Tram, ejeren af Myrup Fiskepark for at stille søen til rådighed, tak til de gode og dygtige instruktører og ikke mindst til de glade og dygtige børn. Super godt gået!

Anmeldelse fra fishtrip.dk :

”Lærerig børnefiskedag. Det var et rigtig godt initiativ med en fiskedag for børn. Det var også en meget stolt Elvira, der kom hjem til sine forældre med en flot regnbueørred. Det var godt med den vejledning instruktørerne kom rundt og gav. Vi møder gerne op, hvis der bliver en næste gang.” Iris L

Fisketuren i Myrup Fiskepark var én ud af fem ture, som Fishing Zealand arrangerede for børn i påsken. Se mere om de andre ture her (link til det samlede blog indlæg).

Tak for en super dag – ses vi næste år?

 

Nikolaj Martins

Fishing Zealand Guide