Kategorier

Bloggere

Påskefisketur i Brynshøj Put & Take

 

Brynshøj 3

Langfredag brugte jeg tre timer sammen med 30 børn og forældre ved Brynshøj P&T der ligger ved Højby i Odsherred. Det er Fishing Zealand, der har været initiativtager til dette gratis arrangement i samarbejde med flere P&T’s rundt på Sjælland.

Brynshøj 1
En af lidt større regnbueørreder der blev fanget af en børne-deltager.

Børn og voksne fik praktisk information samt gode råd til søen og børne-søen, og der blev fanget mange fisk allerede fra morgenstunden. Børnene blev delt i to gruppe med erfarne og uøvede fiskere. De erfarne børne-fiskere fik hurtig overlistet nogle flotte regnbueørreder fra den store sø.

Der blev fisket ihærdigt og flere børn fangede deres første ørred. Det skaber en speciel glæde, når man kan mærke og se, hvordan børnene nærmest ryster af glæde, når de får fisken på land.

Brynshøj 4
Det var også muligt at få lavet snobrød ved søen da snobrødsfabrikken havde lavet bål ved børne-søen

Der blev fisket meget af alle deltagere selvom om vejret var noget koldt og klamt – og resultaterne udeblev ikke. I alt blev der blev fanget 20 ørreder i løbet af de tre timer, som arrangementet varede, og der var rigtig mange, der mistede fisk.

Personligt må jeg sige, at det altid er dejligt at være sammen med børn og mærke deres interesse for at opdage nyt og deres umiddelbare glæde, når tingene lykkes.

Jeg modtog meget positiv feedback fra alle forældrene og børnene ved afslutningen på seancen. Stor tak til Brynshøj P&T og Fishing Zealand for at skabe rammen for dette arrangement. Der er helt sikkert udklækket nogle nye lystfiskere efter dette arrangement.

Anmeldelse fra fishtrip.dk:

”Super tur – Kanon dag ved fiskesøen, meget flinke og hjælpsomme arrangører, der var til rådighed under hele arrangementet. Trods det kolde våde vejr var humøret højt! Min dreng fik hans første fangst, så han var meget stolt.” Jakob M.

Fisketuren i Brynshøj Put & Take var én ud af fem ture, som Fishing Zealand arrangerede for børn i påsken. Se mere om de andre ture her (link til det samlede blog indlæg).

 

Mange fiskehilsner

 

Lars Juel Hansen

Fishing Zealand Guide