Kategorier

Bloggere

Havørredforedrag på Rødvig Kro & Badehotel

Det er efterhånden blevet en tradition, når Rødvig Kro & Badehotel endnu en gang, danner de atmosfærefyldte kulisser for en foredragsaften, der står i havørredernes tegn. 

“Med spin og flue, på åben kyst og i fjorden, fra land og fra pontonbåd”. Jonas Kærlin og Henning Pedersen kommer vidt omkring, når de er på jagt efter kystens sølvtøj, og den 20. november deler de ud af deres erfaringer på Rødvig Kro & Badehotel kl. 18:30. Aftenens program starter med en lækker menu bestående af stegt torsk med bagt græskar, jordskokker, skorzonnerødder, samt ovnstegte aspargeskartofler og beurre blanc., hvortil der er inkluderet en øl eller vand. Herefter vil de to dygtige foredragsholdere, inspirere og underholde et par timer.

Jonas Kærlin er certificeret fiskeguide hos Fishing Zealand.
Lystfiskeriet har altid været den store passion, og har de sidste 8-10 år haft fokus på kystfiskeri efter havørred. Jonas har fisket utrolig mange kilometer langs vores smukke fjorde, og åbne kyster over det meste af Danmark.
Valget er spinnestangen og jeg vil fortælle om mine erfaringer med brug af satellitkort, vejrapps og viden om havørredens livscyklus.
Med fokus på valg af strategier, fiskepladser og valg af endegrej, uanset årstid og hvor i landet man fisker.
Målet er at give en håndfuld strategier, du kan bruge som kystfisker efter havørred.

Henning Pedersen
, lokalredaktør og skribent ved Sportsfiskeren gennem knap 20 år. Kystfisker på Sjælland gennem 35 år. Fisker mest med flue og gennem de sidste 6-7 år gerne fra pontonbåd.
- Jeg fortæller om mine egne erfaringer, men trækker også på erfaringer fra de mange kystfiskere, jeg har skrevet nyheder og artikler om gennem tiden. Udgangspunktet bliver helt konkrete oplevelser, men med fokus på det generelle, der kan bruges overalt, hvor vi fisker på kysten. 
Vi ser på valg af plads, taktik under forskellige vejrforhold og valg af grej og fluer. Jeg kommer også rundt om de særlige muligheder, man får, når man fisker fra pontonbåd og flydering.

Arrangementet finder sted på Rødvig Kro og Badehotel, Østersøvej 8, 4673 Rødvig.

Billetter til foredrag og menu sælges her

Kaffe kan købes i pausen