Kategorier

Bloggere

Årets Gløgg & Blankfisk afholdes d. 11. december

Søndag den 11. december kan du komme med Fishing Zealands guide Keld Juul Michaelsen på fisketur i Fjordlandet.

Vi lægger op til en rigtig hyggelig dag langs kysterne i fjordlandet, hvor vi efterfølgende afslutter dagen med hygge ved bålet.

Målet er at fange en af de eftertragtede blankfisk, der yder at opholde sig i fjordene her om vinteren. Efterfølgende byder vi på varm gløgg og æbleskiver ved bålet på shelterpladsen ved Skuldelev havn. Husk at tage din egen kop med til gløggen.

Programmet for dagen ser således ud. Vi mødes kl. 9.00 ved P-pladsen i skoven langs Færgelundsvej lige inden Jægerspris (p-pladsen ned til Tarzan-skrænten). Her snakker vi strategi for dagen, og Keld kommer med tips til dagens fiskeri. Herefter fisker vi på forskellige pladser rundt i fjordene, inden vi mødes igen kl. 15.00, hvor Keld vil have varm gløgg og æbleskiver klar. Her vil vi forhåbentlig kunne prale og snakke om dagens fangster.

Arrangementet er ganske gratis og henvender sig til alle, så både flue-, spinne- og bombarda-fiskere er velkomne. Alt du skal medbringe er eget fiskegrej, fisketegn, waders og varmt tøj – samt en kop til gløgg.

Hvis dette lyder tiltalende, skal du sende en mail til Keld og tilmelde dig på flyordie@fabulousflyfishing.dk Husk tilmelding senest 8. december.

Mødested: Færgelundsvej, 3630 Jægerspris – se mødestedet på kortet her: https://maps.app.goo.gl/pckpQeyDezCwALrg9?g_st=im

Varm gløgg og æbleskiver er klar fra kl. 15.00 på shelterpladsen ved Skuldelev havn, som du finder her: https://maps.app.goo.gl/kwenGnSDwdSumTBPA?g_st=im

Vi ser frem til en super hyggelig dag i Fjordlandet