Kategorier

Bloggere

To gange hornfisk i Frederikssund kommune

Lørdag den 21. maj og lørdag den 4. juni inviterede Frederikssund Kommune, Skibby Aktive og Fishing Zealand til fiskeri efter hornfisk i Roskilde Fjord.

Mødestedet var begge gange ved den gamle jernbanedæmning på Hornsherred siden, som er et rigtig godt sted, hvis du vil fiske uden waders.

Vi oplevede ret blandet vejr til de to arrangementer, da lørdag den 21. maj var præget af regn og overskyet vejr. Hornfisken elsker jo som bekendt solskin, så det var lidt sporadisk med fangsterne, men det lykkedes for de 12 deltagere at fange nogle hornfisk og en rigtig flot makrel.

Lørdag den 4. juni var vejret præget af sol og stille vindforhold. Arrangementet var en del af Grøn Pinse med arrangementer i hele Hornsherred  Der blev fanget flere hornfisk, og særligt nogle af de 15 deltagere var heldige at fange flere fisk.

Begge dage var den foretrukne metode bobleflåd og sild. Den 4. juni blev det dog suppleret af kastefiskeri med blik og silkekrog, som også gav fisk. Alle deltagere, som var en skøn blanding af nogle, som havde fisket tidligere og gerne ville i gang igen, samt børnefamilier, var alle glade for at modtage instruktion.

Det var dejligt at se, de mere erfarne lystfiskere hjælpe de andre deltagere, også når der efterfølgende skulle renses hornfisk.

Knæk og bræk

Keld – der var guide til begge arrangementer