Kategorier

Bloggere

Fyraftensture efter hornfisk ved Munkholmbroen

Vil du med ud og fange hornfisk?

Torsdag d. 5. og torsdag d.19. maj, i tidsrummet 16 – 20, har du mulighed for at være med til det underholdende fiskeri, efter de stærke og velsmagende hornfisk ved Munkholmbroen. Arrangementet henvender sig særligt til nybegyndere og mindre erfarne. Derfor er der også mulighed for at låne alt det fiskeudstyr, som man skal bruge.

Gennem hele maj flokkes store stimer af hornfisk langs vores kyster – også i Isefjorden. Hornfiskene er på vandring mod Østersøen, hvor de senere skal gyde. Hornfiskene færdes tæt på land, og er et relativt let bytte for lystfiskerne. Hornfiskene er sjove at fange, da de fighter godt. Samtidigt er de gode spisefisk.

På fisketuren er der dygtige guider til stede fra Fishing Zealand, som kan hjælpe dig med at lære, hvordan man kaster ud og præsenterer forskellige metoder til at overliste de flotte hornfisk.

Fisketuren foregår i waders, som vi har med til udlån. Af sikkerhedshensyn er arrangementet derfor for deltagere over 13 år.

Fiskeriet på kysten kan være en frisk fornøjelse, så derfor opfordrer vi alle deltagere til at
medbringe påklædning, der matcher vejret.

Arrangementet er ganske gratis, bare du har dit gode humør med – vi sørger faktisk for resten. Der er plads til 20 deltagere. Mødested: Munkholmvej 325 ved Ryegaard Ishus.

Tilmelding sker her