Kategorier

Bloggere

Foredragsaften om Fishing Zealand

oerred_storOnsdag d.1. marts kl.19 har jeg fornøjelsen af at gæste Hvidovre Sport- og Lystfiskeforenings klublokaler for at fortælle om Fishing Zealand. I den forbindelse vil jeg fortælle om arbejdet som projektleder på FZ, og om projektets formål og arbejdsmetoder. Her vil jeg komme ind på de mange ting vi er involverede i, arbejdet med at beskyttele de sydsjællandske brakvandsgedder, udviklingen af havnefiskeriet, politisk lobbyisme, indsatsen mod børn & unge og – ikke mindst – det store frivillige arbejde med havørredens gydeåer, som Grusbanden er med til at orkestrere.

Jeg vil også fortælle lidt om mine egne drømme og visioner for fremtiden i dansk lystfiskeri.  Og så er jeg spændt på at høre, om nogen af de fremmødte har gode idéer, feedback eller spørgsmål til, hvordan det fremtidige arbejde med at udvikle  bæredygtig lystfiskeri bedre kan gribes an.

Palle, Morten og Claus – tre HSLF`ere fra Grusbanden, og den certificerede Fishing Zealand fiskeguide, Ken Holmsted fra Møns Fishing Resort, vil også være til stede denne aften.

Det er ganske gratis at deltage i arrangementet, men meld dig gerne til ved at sende en sms til Ken på tlf: 2342 3747. Det er først til mølle.

Vi ses måske i Hvidovre.

Ps 22 holder jeg et lignende foredrag i Høng Sportsfiskerforening – med lidt yderligere fokus på indsatsen i ferskvand – bl.a. i forbindelse med “Bæredygtige Begrænsninger”. Der kommer snart mere info om dette.

– Gordon