Kategorier

Bloggere

Fluefiskeri i hele ”Verden” – Foredrag af René Gerken

Tirsdag den 6. marts kl. 19 kommer René Gerken til restaurant Store Børs i Roskilde og holder foredrag om fiskeri i “hele verden”. Han vil med film og billeder fortælle levende om sine egne rejser, rejser som rejseleder og som professionel guide. I vil blive taget med til det tropiske fiskeri i Mexico, havørredfiskeriet i Argentina, striped bass fiskeri på Cape Cod I USA, laksefiskeri i Alaska, steelheadfiskeri i Canada og videre til ørred/stalling og laksefiskeri i Europa. Disse destinationer er bare nogle af de steder han vil fortælle om. Man vil desuden kunne få et indblik i en professionel guides hverdag. René lever i dag af at arbejde med salg af fiskerejser, fiskegrej, foredragsholder, guidning og som underviser inden for fluekast. Se mere på Renegerken og fiskerejser.dk

Foredraget er uden mad, men drikkevarer kan købes særskilt – prisen er 75,- kr. Du kan iøvrigt vinde en flot præmie denne aften! Foredraget er åbent for alle!

Du kan tilmelde dig foredraget her

René Gerken har brugt de sidste mange år som fluefisker efter laks, havørred og andre eksotiske arter. I løbet af de mange år har han erhvervet sig en uvurderlig viden om fiskeri mange forskellige steder i verden. Fluefiskeri er en stor og vigtig del af hans liv, og han betragter sig selv som privilegeret, at kunne være i stand til at kombinere hans passion med hans professionelle karriere. René er uddannet Jordbrugsteknolog i natur og miljø, og har efterfølgende uddannet sig som professionel guide på det svenske Sportsfiskeakademi i Forshaga, Sverige. Han er en af de få i Danmark som er certificeret Master kasteinstruktør i enhånds-fluekast (MCI), samt tohånds kasteinstruktør (THCI) i International Federation of Flyfisher. Desuden er han instruktør for fluefisker firmaet Loop Tackle I Sverige.