Kategorier

Bloggere

Fjordlandet Open – efterår 2018

Kim Christoffersen med en flot havørred på 60 cm

Fjordlandet Open – efterår 2018

I weekenden 5. til 7. oktober var godt og vel 100 deltagere i gang i Fjordlandet for at afgøre efterårsudgaven af Fjordlandet Open 2018. Fredag mødtes deltagerne på Værftscafeen til Paella, info, fluebinding og foredrag ved FZ-fiskeguide Jonas Kærlin og evt. smage efterårets udgave af Fjordlandet open øllen. Netop disse fredage er med til at skabe den helt særlige stemning ved Fjordlandet Open, da deltagerne lige ser hinanden an og har mulighed for at snakke pladser, strategi og hygge. Det er også en rigtig god lejlighed for den knap så erfarne, da foredrag og information om catch and release, fredninger mm. sender en godt på vej. Der er også muligheden for at snakke med en af de skrappe fjordfiskere, da det virkelig var et hårdt felt, som var samlet fredag aften.

Vejret var for en gangs skyld i den grad med deltagerne. Faktisk var det om lørdagen for godt med stille og klart vejr, hvilket joikke er en fjordfiskers favoritvejr. På trods af dette blev der dog alligevel tilmeldt nogle rigtig gode fisk i løbet af dagen. Søndag var vejret mere fiskeagtigt og fangsterne kom mere jævnt, og da konkurrencen sluttede kl. 16, skulle dommerne på hårdt arbejde.

Resultatet af fjordlandet Open efterår 18 endte rigtig tæt. Så tæt, at første- og andenpladsen måtte deles mellem Kim Christoffersen og Lars Juel Hansen, som begge havde fanget fisk, som dommerne vurderede til 60 cm.

Lars Juel Hansen, der også fangede en flot havørred på 60 cm

3. pladsen gik til Klaus Bruunshøj med en fisk på 56,7 cm. 4. og 5. pladsen var også rigtig tæt, men Alexander Pedersen trak det længste strå med en fisk på 54,2 cm i forhold til Casper Krohn Olsens fisk på 53,5 cm. Flere af top 5 fiskene var C&R fisk, hvilket vi kvitterer for.

Fotokonkurrencen satte også dommerne på arbejde, da der var mange rigtig flotte billeder at vælge i mellem. 1. præmien gik til Søren Juel Hansen, som havde indsendt en hel serie af flotte fotos. 2. præmien gik til Christian Fischer, som havde indsendt et rigtig godt C&R billede, som også faldt i dommernes smag. Vi vil gerne takke for alle de indsendte fotos, hvor mange gengav stemningen i fjordfiskeriet på bedste vis.

Særligt tak skal også lyde til deltagerne for at spytte i kassen til det amerikanske lotteri.
Alle lodderne blev købt og derved indsamlet 5.000 kr., der går ubeskåret til TØS (Tuse Å’s Ørredsammenslutning). Ligeledes en kæmpe tak til Pro Outdoor for at sponsorere de flotte præmier

Vi vil gerne takke alle vores samarbejdspartnere samt alle deltagere for den store indsats og for at skabe den gode stemning, som Fjordlandet Open er kendt for. Vi ses sidste weekend i marts 2019

TAK for at en fantastisk weekend – her er et lille flashback :)

Geplaatst door Fjordlandet Open op Vrijdag 12 oktober 2018

1. pladsen i fotokonkurrencen – billedet er taget af Søren Juel Hansen
2. pladsen i fotokonkurrencen. Billedet er taget af Christian Fischer