Kategorier

Bloggere

Fjordlandet Open bød på flotte fangster i det gode vejr.

Efterårets udgave af Fjordlandet Open løb af stablen d. 8.-10. oktober og havde base i Frederikssund Kommune. Konkurrencen blev skudt i gang med info-aften på Færgelundens Motel og Kursuscenter

Vinder af fotokonkurrencen blev Erik Petersen med dette billede.

Modsat mange af de tidligere udgaver af Fjordlandet Open viste vejret sig fra sin alt for pæne side – så det var lidt svære betingelser, der mødte de 73 deltagere.

På trods af at efteråret ikke helt var kommet til landet, lykkedes det alligevel flere af deltagerne at fange fisk, nogle endda mange fisk. Flere berettede om stimer af havørreder, mens andre fangede enkelte større fisk.

Derfor kunne arrangørerne allerede lørdag sidst på dagen meddele, at fiskene skulle være over 50 cm for at komme i betragtning til præmierækken, og da konkurrencen sluttede søndag kl. 16, så det endelige resultat således ud:

Vinder af Fjordlandet Open, oktober 2021 blev Jesper Marker med en havørred på 73 cm. Derefter fulgte Kim Christoffersen med en fisk på 66 cm, Jakob Bügel med en fisk på 54 cm, og en delt 4.-5. plads til Stefan Larsen, Morten Rasmussen og Steffen Traneskov alle med fisk på 53 cm.

Fra arrangørernes side skal der lyde en stor tak til konkurrencens hovedsponsor Flyfish Europe for de flotte præmier.

Jesper Marker med Fjordlandet Opens vinderfisk.
Jesper Roholm løb med fotokonkurrencens andenpræmie med dette billede.

Fotokonkurrence og affaldsindsamling
I fotokonkurrencen blev der indsendt over 30 bidrag, der blandt andet afspejlede det stille vejr, men også den gode stemning og samværet under konkurrencen. Vinder af fotokonkurrencen blev Erik Petersen, mens Jesper Roholm løb med andenpræmien.

Der var også tre præmier til et foto af det indsamlede affald. Arrangørerne havde, i samarbejde med Havmiljøvogterne, opfordret til at indsamle affald ude ved kysten og tage et foto af det. Vinderne blev fundet ved lodtrækning mellem de indsendte fotos, og de heldige var Kenneth Viholt, der vandt en Flexi-stripper fra Ahrex Hooks. Jesper Roholm vandt et gavekort til Nordisk Handelshus i Frederikssund og endelig vandt Jakob Bügel en præmie fra #plasticinthebasket.

Sidst men ikke mindst blev der trukket lod på alle deltagernumrene, og her var den heldige Stefan Larsen, der vandt et gavekort på 2.000 kr. til Flyfish Europe.

Alle billeder og fangstbilleder m.m. kan ses på konkurrencens Facebook-side.

Arrangørerne af denne udgave af Fjordlandet Open er Frederikssund Kommune og Fishing Zealand – med støtte fra samarbejdspartnerne #plasticinthebasket og Havmiljøvogterne.

Stort tillykke til alle vinderne – kæmpe tak for opbakningen fra alle deltagerne – og mange tak til alle vores samarbejdspartnere og sponsorer.

Som et lille kuriosum skal det nævnes, at der under konkurrencen blev fanget en laks på 79 cm i Roskilde Fjord. Kim Christoffersen var den heldige og dygtige fanger.