Kategorier

Bloggere

En fantastisk dag i hornfiskens tegn på Camping Mønbroen

Vejrguderne havde lagt i kakkelovnen til en smuk Kristi himmelfartsdag på Møn, hvor der var familiefiskeri efter hornfisk på Camping Mønbroen. Og fremmødet var overvældende.

Inden arrangementet blev skudt i gang kl. 11.00, var der allerede flere stænger ude og arbejde ved den gamle færgemole, der er tilknyttet campingpladsen. Guiden fik travlt, idet fiskeglade mennesker i alle aldre blev ved med at strømme til i håb om at overliste den velkomne sæsongæst, hornfisken. Da stængerne var afleveret til de håbefulde fiskere, blev der talt 115 personer ude på molen, hvoraf ca. 50 af dem havde snøren i vandet.

Da Lone fra Camping Mønbroen hørte dette, måtte hun i lageret og hente flere grillpølser fra egen avl og samt snobrødsdej. Dagens arrangement var både en fisketur, og en mulighed for at familierne kunne smage de hjemmelavede grillpølser fra Lones egen avl. Pølserne blev tilberedt på bålet, mens folk fiskede løs og nød det gode vejr.

Der blev fanget rigeligt med hornfisk og iblandt de mange fangere, var der flere der fangede deres livs første hornfisk – helt perfekt!

Efter sådan en gang fiskeri var det godt at kunne sætte sig ved bålet og sætte tænderne i en grillpølse og snobrød.

Det var en herlig dag med masser af fisk og glade børn.