Kategorier

Bloggere

Blæsende dag på Enø, som dog gav hornfisk til de ihærdige.

Der var lovet godt med blæst, og mulighed for spredte byger i løbet af dagen, men det afholdt ikke 25 friske personer fra at tage vandreturen ud til Enø Lejren. Her stod vi klar med grej og waders, så man kunne komme ud og måske fange sin først hornfisk, og få gode råd til hvordan man griber sit fiskeri an fremadrettet.

Sportsfiskerforeningen Fladså var også rigt repræsenteret, så der var hjælp nok at hente for de nye lystfiskere – og masser af gode råd at hente.

Når blæsten og kulden gjorde, at man måtte tage en pause, så var det rigtig dejligt, at Venneforeningen til Enølejren sørgede for varm kaffe til deltagerne.

Om det var kulden eller den hårde østenvind, som havde gjort, at det ikke vrimlede med hornfisk på pladsen denne dag, ved jeg ikke, men der var lidt meget langt imellem huggene. Dog var der flere ihærdige deltagere, heriblandt en del unge mennesker, som ikke gav op. Og det lykkedes heldigvis for flere af dem at få landet nok med fisk, så der kunne blive til en aftensmad ud af turen til Enø. Herligt at møde denne ihærdighed fra de unge!

Jeg havde en snak med en ældre herre, som ville bruge dagen til at få gode råd til, hvordan han kunne få barnebarnet med på en fisketur. Her blev der snakket om molefiskeri i området, og hvordan man bedst kunne sørge for, at fiskeriet ikke bliver kedeligt. Derudover hvad man skal investere i, uden at det skal koste en formue.

Da klokken blev 14.00 var der kun enkelte deltagere tilbage, da blæsten var taget til, så da de sidste waders og stænger var kommet retur, var det kun tilbage at få pakket fisketraileren og komme hjem i varmen.

Tak for besøget til jer alle, det var en stor fornøjelse at se jer fange nogle hornfisk, og kunne hjælpe jer på vej i jeres lystfisker liv.