Kategorier

Bloggere

”Bag om kameraet”

skaermbillede-2017-01-10-kl-12-28-22Torsdag, den 9. februar fra kl. 18:00 – 21:00 kan du på Restaurant Store Børs på Roskilde Havn være med, når Niels Vestergaard holder foredrag.

Serien om Havørredens Hemmeligheder er de mest populære fiskefilm, der er udgivet i Danmark, og Niels Vestergaard er kendt for sin fremragende måde at formidle fiskens univers, på en spændende og informativ måde.

Nu har du mulighed for at møde manden bag kameraet. Hans film er bl.a. kendt for de meget unikke undervandsoptagelser, som har bidraget med en masse ny viden om havørreden.

Ved Niels Vestergaards foredrag vises nogle af de mest spektakulære optagelser fra filmene, og han fortæller historien om, hvordan det lykkedes ham at få det ” i kassen”. Niels vil også fortælle en masse anekdoter og historier om optagelser, som der slet ikke har været plads til at vise i filmene. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

skaermbillede-2017-01-10-kl-12-28-39Det bliver en underholdende og lærerig aften, hvor vi dykker endnu længere ind i havørredens forunderlige verden.

Niels Vestergaard har valgt delvis at sponsere videofilmen: The Fish & The Fly 4 gratis til alle, der køber en billet til foredraget. (værdi af kr. 169,-)

Pris: 210,- + gebyr, inklusiv i prisen er en lækker anretning serveret af Restaurant Store Børs samt kaffe. Øl og vand kan købes særskilt.
Tilmelding ROLK’s hjemmeside: www.rolk.dk