Kategorier

Bloggere

Premiere på Pike & Fly på Herthadalen

02_Underwater-1

D. 19.november har du muligheden for at komme med til en hyggelig premiere på Niels Vestergaards og min nyeste fiskefilm: ”Pike & Fly”, som bl.a. er filmet rundt omkring på Sjælland – og i flere af Fishing Zealand kommunernes spændende fiskevande.

Skærmbillede 2015-10-22 kl. 10.35.56
Restaurant Herthadalen er kendt for sine fantastisk rammer, faciliteter og madlavning.

Samtidig med filmvisning kan du nyde en dejlig fiskemiddag på den hyggelige Restaurant Herthadalen.

Den atmosfæriske restaurant ligger i den idylliske Ledreborg Skov og er en del af virksomhedssamarbejdet med Fishing Zealand-medlemskommunen, Lejre, der har stor fokus på en grøn politik med fokus på miljø og økologi.

Hele arrangementet koster kun 150,- og udover filmvisning, middag og en dejlig øl fra det lokale Herslev Bryghus, får du et eksemplar af filmen med hjem på DVD.

Filmen er ført i samme stil som Pike Secrets 1&2, men denne gang handler det 100% om geddefluefiskeri. Jeg fremviser teknikker til geddefiskeriet, mens Niels fanger det hele på kamera fra nye vinkler over og under vandet.

12_The Flies
Lars Christian Bendtsen ved mere end de fleste om grej, fluer og teknikker til fluefiskeri efter gedder.

Lars Chr. Bendtsen er også med i filmen og fortæller ikke kun om geddefluer, men om alt hvad du bør vide om stang, fluer, forfang og andet grej. List historisk nørderi bliver det også til.

Inden vi viser filmen, vil Niels og jeg fortælle, hvordan filmen er blevet til og vores oplevelser undervejs. Filmen har været i støbeskeen i lang tid, og vi er begge meget spændte og stolte over at vise resultatet.

Filmen er spækket med actionfyldte scener set fra helt nye vinkler. Poppersektionen har hjertebankende scener, hvor vandet nærmest eksploderer få meter fra min stangtop, og glæden ved denne type fiskeri er ikke til holde tilbage, når der skal fortælles om, hvorfor gedden er min yndlingsfisk.

05 Underwater Popper
I filmen benytter Niels Vestergaard en helt ny Dual Camera-teknik, hvor man ser de voldsomme overfladehug både over under vandet – samtidigt!

I popperscenen ser vi bl.a. også Niels Vestergaards nyeste opfindelse: Dual Camera, der på én og samme tid viser, hvordan gedden hugger over og under vandet. Det giver et helt nyt indblik i, hvordan gedden opfører sig i de kritiske sekunder under hugget. Udover disse unikke vinkler, byder hele filmen på intense hug, tunge fights og en masse flotte stemningsbilleder fra fisketurene.

Der er altså lagt i ovnen til en hyggelig aften på Restaurant Herthadalen med udsigt ud over Knab Sø, og både Niels og jeg glæder os rigtig meget til et hyggeligt arrangement!

Håber vi ses!

– Gordon

Det hele foregår d. 19. november kl 18:00
Slangealléen 1 · 4320 Lejre

Pris: 150,-
Gebyr 15,-

Tilmelding foregår via dette link: FishTrip – Pike & Fly Premiere

Aftenens menu: Grillet Kulmule m. Svampe, rodfrugter kastanje og variation af løg og vilde urter og kraftig ”sows”. Velbekomme!