Kategorier

Bloggere

Fluebinding på Fishing Zealands YouTube kanal d. 4. februar

”Vi binder sammen – hver for sig” – nyt initiativ ser dagens lys.

Vi har tidligere lavet masser af hyggelige fluebindingsaftener, men da dette ikke er muligt i denne corona-tid, har vi i stedet fundet et andet initiativ frem.

Vi vil her i vinter udgive en række fluebindingsvideoer med dygtige og kendte fluebindere/fluefiskere, der alle har deres udgangspunkt i en af vores medlemskommuner.

De inviterede fluebindere vil, udover at binde fluer, fortælle om, hvordan fluerne fiskes, hvornår de er mest effektive, krydre med gode fangsthistorier, fortælle om deres fortrukne grej, samt give et par hotte tips til kysten netop nu.

I de kommende uger, vil vi hver torsdag udgive en ny video. Forinden vil vi præsentere en materialeliste, så der er mulighed for at tjekke, om kassen med fluebindingsmaterialer skal suppleres, hvis man har lyst til at binde med.

 

”Vi binder sammen – hver for sig”

Vi starter allerede på torsdag d. 4. februar kl. 20.00 med Nikolaj Martins. Nikolaj er bosiddende i Vordingborg Kommune og fisker meget i området. Han vil binde sit eget favoritmønster, som er ”90’er Rejen”. Har du lyst til at binde med, finder du materialelisten nederst på siden her.

Så mød os på Fishing Zealands YouTube kanal på torsdage hen over vinteren, hvor du vil få masser af gode tips til vinterens sysler bag fluestikket.

Vi ses

 

Materialeliste:

90’er rejen

Tråd: Grå

Krog: Shrimp Ahrex NS156 eller Partridge CS54

Belastning: tungstens plade klippet i strimmel og lagt under krogen fordelt så langt mod øjet som muligt.

Tag: Senyo’s Fusion Dub – Eat A Peach

Munddele: Mallard Flank natur eller orange.

Følehorn: Isbjørn og polar fibre i Grizzly tan.

Øjne: EasyShrimpEyes Sorte eller Fl. orange.

Rib: Monofil bindetråd eller 0.10-15 alm. fiskeline.

Hackle: Coq de Leon i medium pardo. Enten en saddel eller nakke.

Krop: SLF Squirrel Natural Gray