Kategorier

Bloggere

Snobrød og hornfisk i lange baner ved Camping Mønbroen

Så løb endnu en hornfisketur og snobrødsfestival af stablen.

For fjerde gang og denne gang i et givtigt samarbejde med Lone og Jens fra Camping Mønbroen på deres dejlige terræner og Storstrømmen Sportsfiskerforening, slog Lone snobrødsdejen op, vi lavede bål og FISKEDE med dejlige børn og deres forældre/bedsteforældre og diverse søde hunde.
Der var vildt gang i den, mildest talt. At se børn som aldrig har haft en fiskestang i deres små hænder, lære dem at kaste silketråden ud og se deres begejstring når det rykker i snøren og en fin sølvfarvet hornfisk forlader sit element, er et syn for guder. Tiden står nærmest stille, oplevelserne ruller ind på kontoen hos unge og gamle, der bliver grinet, sunget og jublet når alle glædes over sin egen og andres fangst.
Lidt fra fiskepladserne i det smukke Ulvsund og med Mønbroen knejsene i baggrunden fik vi ild i bålene, snobrødene på pindene og Lone og Jens super økologiske pølser sydede forførende på grillen. Der var virkeligt run på serveringerne efter behørig afspritning (orker det snart ikke mere..).Sodavand og Hotdogs forsvandt sydpå i maverne, og alle var enige om at dette arrangement er kommet for at blive!
Tak til alle gæsterne og hjælperne vi ses helt sikkert næste år i maj på CAMPING MØNBROEN til et nyt og spændende arrangement.
Knæk og pølse fra os alle – til jer!
Fiskeguide, Knud Stangegård