Kategorier

Bloggere

Multeslaget ved Kalundborg – Fluefiskerne vs. multerne

 

unnamedMulten er en af Danmarks største udfordringer, når det gælder fluefiskeri, og gang på gang har vi tabt kampen til multerne. Kun enkelte sporadiske sejre er det blevet til, men alt i alt står multen tilbage som en klar vinder. Stort set samtlige fiskere, der har prøvet kræfter med multerne er blevet snydt, luret og narret, og vi mener, at nu må det være nok. Første multeslag foregik på Samsø, hvor multerne vandt en sikker sejr. Denne gang er det vores tur til at sejre, og vi har en klar strategi til, hvordan det skal lykkedes. Multeslaget ved Kalundborg bliver forhåbentlig husket, som dengang fluefiskerne endelig gav multerne tørt på.

Første skridt er, ligesom sidste gang, at samle en mindre eliteenhed, der skal bestå af Danmarks dygtigste multefiskere og andre blodtørstige krigere med hang til at gi’ multerne en omgang. Det er netop her, at du kommer ind i billedet.

Næste skridt er at vælge en slagmark, hvor vi har alle fordelene. Kalundborg-området skulle være et helt perfekt sted med solide mængder multer og lange varierede kyststrækninger langs både Asnæs og Røsnæs, med gode muligheder for læ. Så multerne får svært ved at gemme sig for os!

Multer er meget hårdføre og kan sagtens tåle en røvfuld, inden de nænsomt genudsættes. Om du vil genudsætte fisken, eller smide den på grillen senere, er selvfølgelig helt din egen beslutning. Uanset hvad du vælger, tæller det som en klar sejr.

unnamed1Rammerne for arrangementet er meget simple. Fredag og lørdag aften samles vi på Feriecentret, der ligger helt perfekt ved en af områdets kendte fiskepladser – Græsmarken. Her hygger vi og udveksler erfaringer. Lørdag og søndag fisker vi, og dem der også vil fiske fredag kan frit gøre det. I det hele taget bestemmer du selv, hvornår du vil ankomme. De fleste af os lejer hytter eller slår telt op på Feriecentret, men du er velkommen til at bo, hvor det passer dig. I det hele taget er du faktisk velkommen til at gøre, som der passer dig, da der ikke rigtig er nogle særlige regler for arrangementet. Om du vil op og morgenfiske eller sove længe er helt op til dig. Mest af alt er det bare vores ambition at skabe de ideelle rammer til at samle en flok ligesindede multe-tosser, så vi kan gå ”all in” på multejagten. – og vinde!

Multeslaget ved Kalundborg finder sted fredag d. 19 – søndag d. 21. august.

Prisen for deltagelse i arrangementet er: 0,00 kr. og inkluderer:

Hygge ad libitum

Lidt belønninger til de to, der fanger den første og største multe.

Du står selv for at booke ophold. Det kan bl.a. gøres på Feriecentret.dk, hvor Multeslaget har base hele weekenden. Husk ved booking at sige, at du deltager i ”Multeslaget ved Kalundborg”. Mad og drikke står man selv for, men planen er, at vi arrangerer en stor fælles grill/festmiddag på campingpladsen lørdag aften med alt, hvad der hører til (mere om det senere). Mon ikke også vi samles til et par grillpølser eller måske endda et par røgede multer derude på kysten et sted i løbet af weekenden. Den slags finder vi ud af hen ad vejen.

Nye informationer omkring eventen vil løbende blive lagt op på facebooksiden Multeslaget ved Kalundborg.