Kategorier

Bloggere

Gløgg & Blankfisk i Frederikssund Kommune

Søndag den 12. december kan du komme med Fishing Zealands guide Keld Juul Michaelsen på fisketur i Fjordlandet.

Vi lægger op til en rigtig hyggelig dag langs kysterne i fjordlandet, hvor vi efterfølgende afslutter dagen med hygge ved bålet.

Målet er at fange en af de eftertragtede blankfisk, der ynder at opholde sig i fjordene her om vinteren. Efterfølgende byder vi på varm gløgg og klejner ved bålet på shelterpladsen ved Kyndby (den nøjagtige adresse er nævnt nederst). Husk at tage din egen kop med til gløggen.

Programmet for dagen ser således ud. Vi mødes kl. 9.30 ved P-pladsen lige syd for Kyndby værket, hvor vi snakker strategi for dagen, og Keld kommer med tips til dagens fiskeri. Herefter fisker vi på forskellige pladser rundt i fjordene, inden vi mødes igen samme sted kl. 15.00, hvor Keld vil have varm gløgg og klejner klar. Her vil vi forhåbentlig kunne prale og snakke om dagens fangster.

Arrangementet er ganske gratis og henvender sig til alle, så både flue-, spinne- og bombarda-fiskere er velkomne. Alt du skal medbringe er eget fiskegrej, fisketegn, waders og varmt tøj – samt en kop til gløgg.

Hvis dette lyder tiltalende, skal du sende en mail til Keld og tilmelde dig på flyordie@fabulousflyfishing.dk Husk tilmelding senest 9. december.

Mødested: Kyndbyvej 84, 3630 Jægerspris – se mødestedet på kortet her: https://goo.gl/maps/M1f6QodW4vzJNkq27

Vi ser frem til en super hyggelig dag i Fjordlandet!

Keld med blankfisk fra fjorden.