Kategorier

Bloggere

Fluebinding i skoven

Fishing Zealand har ved flere tidligere lejligheder inviteret til fluebinding i de atmosfærefyldte omgivelser i Herthadalen. En sådan aften aften er kendetegnet ved råhygge og nørderi omkring bordene, når der bindes fluer i godt selskab med ligesindede, mens der fortælles røverhistorier fra tidligere fisketure og måske planlægges nye?

Vi gentager nu muligheden for at deltage i en sådan aften, nemlig torsdag d. 22. februar, hvor restaurant Herthadalen åbner dørene kl 18:00 og byder velkommen ind i deres hyggelige og stemningsfyldte lokaler midt i skoven. Arrangementet startes med en solid omgang husmandskost i form af skipperlabskovs med garniture og brød til. Hertil har Herslev Bryghus endda været så venlige at sponsorere en lækker lokal øl til maden.

Når tallerkenerne er ryddet af bordene skal fluebindingsgrejet frem! Til at sætte gang i løjerne og inspirere med fluebinding, har vi fået lokket Morten Jensen til at dukke op. Morten er en eminent fluefisker og fluebinder, og kan bl.a. fortælle om, hvordan han binder “Agne-rejen” – en rigtig killer til de rejeelskende havørreder på kysten! Morten vil endvidere stå til disposition for dem, der måtte ønske hjælp eller mere inspiration. Resten af aftenen er der “fri fluebinding”, hvor det primært gælder om at hygge sig.

I samarbejde med The Fly Company og Ahrex sørger vi for at have nogle af de materialer til rådighed, der skal bruges til aftenens fluer, men ellers skal man primært selv have stik, bindegrejer og materialer med.

Arrangementet koster 150 kr. + gebyr og tilmelding foregår gennem FishTrip