Kategorier

Bloggere

Bindesession i Skoven – Succesen gentages

 

_DSC7504Fishing Zealand gentager sidste års succes og inviterer indenfor i varmen til et par hyggelige aftener med fluebinding, lækker mad og god lokal øl på Restaurant Herthadalen i Lejre.

D.25.januar kl. 18 byder Frederik Lorentzen og jeg velkommen til en fluebindingsaften. Allan Overgaard og med og vil man binde fluen, Sandstorm, men du binder som sædvanlig bare hvad du har lyst og i det tempo der passer dig. The Fly Co. og Ahrex sørger for der er lidt materialer at lege rundt med. Så medbring dit fluebindingsudstyr og bind løs og få vædet ganen med kølige øl fra Herslev Bryghus og nyd lidt lækker mad fra Herthadelens kok, og få hilst på en masse andre fluetosser.

Måske skal I en tur i fjorden inden?

Den første aften – den 25.januar – er menuen en lækker ”vildtgryde” lavet på en urokse nede fra Sagnlandet Lejre serveret med rodfrugter og kartofler til. Herslev Bryghus har igen i år været flinke og sponsere en enkel øl til middagen og flere øl/kaffe osv kan købes på stedet.

Prisen for maden/aftenen/og en øl er 150 kr. + gebyr, og tilmeldingen foregår ligesom tidligere igennem Fishtrip.dk

D.15.februar, gentager vi hyggen, dog uden nogen særlig fluebinder på programmet. Denne gang står menuen på klassisk coq au vin bestående af gråænder skudt i den lokale Knapsø, som der er udsigt til fra Herthadalens terrasse.

Der er 60 ledige pladser, og det er første til mølle-princippet, som gælder.

Så book på fishtrip.dk og tilmeld dig gerne facebook begivenheden så andre også kan se hvem der kommer.

Fishtrip booking – 25 jan.

Facebook begivenhed – 25. jan.

Fishtrip booking – 15 feb.

Facebook begivenhed 15. feb.

Vi ses i Lejre – Gordon og Frede

Banner1