Kategorier

Bloggere

Fishing Zealand Ugen 2019

Familiehygge på høfderne i Gilleleje

Traditionen tro bød Fishing Zealand børn og unge velkommen til en række spændende natur- og fiskeoplevelser i løbet af uge 42 – skolernes efterårsferie. Fishing Zealand var dog ikke alene om at byde velkommen. Årets program var nemlig planlagt i et tæt samarbejde med intet mindre end 9 lyst- og sportsfiskerforeninger. Det var vi på mange måder rigtig glade for. Ikke alene var deltagerne i selskab med foreningsfolk, der har et indgående lokalkendskab til fiskepladserne. Deltagerne havde samtidig også mulighed for at høre mere, om de lokale foreningers arbejde, faciliteter og muligheder for at blive en del af et aktivt foreningsliv.

Krible-krable-aktiviteter til Grand Cru Marked i Odsherred

Årets arrangementer var sammensat, så der kunne fiskes efter en lang række forskellige spændende fiskearter. Nogle fiskearter egnede sig til godt til en spiseoplevelse ved middagsbordet og andre egnede sig bedre til selve fiskeoplevelsen i sig selv. Fiskeoplevelsen var under alle omstændigheder omdrejningspunktet for Fishing Zealand Ugen. Det handlede nemlig om at komme ud i naturen, opleve efteråret og hygge sig mens der blev ventet på fiskene.

Fladfiskeri efter skrubber på Reersø
Stolt storfanger med flot skrubbe fanget på Reersø
Sortmundede kutlinger fra havnen i Nykøbing F.
Mange familier deltog i fiskeriet på havnen i Nykøbing F.
Hyggefiskeri i Gørlev Sø efter skaller og karper
Flotte efterårsomgivelser til fiskeriet i Tryggevælde Å
Karperne bliver kortvarig studeret inden de sættes ud igen – Næstved
Stolte storfangere ved Fuglesøen i Næstved

Selvom arrangementerne primært var tilrettelagt for børn og unge, så blev Fishing Zealand Ugen mange steder en god anledning til at komme afsted med hele familien. 

Havnefiskeri i Nykøbing Sjælland