Kategorier

Bloggere

Alt klar til Makrel Festival 2016

MAKREL_LOGO_CMYK

Er det dig der bliver Danmarkmester i Makrelfiskeri i 2016?
Er det dig der bliver Danmarkmester i Makrelfiskeri i 2016?

To gange er en gentagelse, tre gange er en tradition! Makrel Festivalen er blevet til et traditionsrigt arrangement, som i år afholdes for tredje gang – med Odden Havn som udgangspunkt, og med tilrejsende deltagere fra nær og fjern og jeg glæder mig igen helt vildt.

Weekenden d.19. – 21. august byder vi igen velkommen til endnu en omgang med makreller, festligheder og underholdning, når VisitOdsherred og Fishing Zealand i samarbejde med Odsherred Sportsfiskerforening afholder en ny runde med Makrel Festival og DM i Makrelfiskeri.

Det folkelige arrangement har sædvanen tro til hensigt at sætte fokus på makrelen som kulinarisk og sportsligt indslag, og i løbet af weekenden vil der være benhård konkurrence om, hvem der løber med titlen som Danmarksmester i Makrelfiskeri – en titel, som i tillæg til hæderen, involverer en hulens masse flotte sponsorpræmier fra Garmin og Penn. Som sædvanlig dystes der både i voksen-, junior- og ynglingekategorier såvel som i Teams.

Du er velkommen til at fiske fra egen båd, melde dig på en af kutterturene eller fiske fra land.

På hjemmesiden www.makrelfestival.dk, kan du finde masser af informationer om selve festivalen og det forestående DM i Makrelfiskeri. På hjemmesiden finder du også links til tilmelding til DM i Makrelfiskeri samt et udførligt konkurrenceregelsæt.

I alt er der 300 ledige pladser til DM i Makrelfiskeri, og der er allerede nu åbnet for tilmeldingen, som foregår på Makrel Festivalens hjemmeside med Link til Fishtrip.
Vi ses til nogle festlige og sprælske dage på Odden Havn i weekenden d.19. – 21. august!