Kategorier

Bloggere

Shelter & Sølvtøj med hygge, højt humør og blankfisk

Forrige weekend blev Shelter & Sølvtøj afholdt for første gang i Frederikssund kommune. Der var lagt op til en udendørs weekend med kokkens mad over bål, bålkaffe og masser af røverhistorier ved lejrbålet om aftenen.

I løbet af fredag eftermiddag og aften dukkede deltagerne op, og opsatte deres telte eller indrettede deres biler til overnatning. Alle havde fiskefeber, og derfor blev deltagerne straks guidet ud til nogle nærliggende pladser i fjordene, som havde givet fisk op til weekenden.

Klokken 19.30 var der aftalt fælles spisning, og kokken Thomas sørgede for superlækker bålmad bestående af bålstegt nakkefilet, grillede baguettes og kartoffelsalat med ristede asparges. Alle gik vist fra bordet med en fantastisk oplevelse rigere.

Lige inden maden var færdig, kom et par fiskebrands – 60 Lures og ArcticSilver – forbi, og demonstrerede deres henholdsvis lækre blink og fluegrej. Der blev ivrigt kastet med flue og spurgt ind til og købt af de flotte blink. En stor tak skal lyde til de to brands – og udover tips til fiskeriet med deres grej, blev der også givet et par tips til morgendagens fiskeri.

Resten af aftenen stod på hygge ved bålet, fiskehistorier og masser af bålkaffe fra Lemmel.

Vejrudsigten havde lovet en kold nat – og det holdt desværre stik. Stort set alle havde frosset om natten – så var det godt at komme op lørdag morgen til varm bålkaffe og lune rundstykker.

Efter morgenmaden stod på det fiskeri resten af dagen. Folk blev fordelt ud på forskellige pladser i fjordene efter eget valg. Flere af deltagerne ville gerne have en guide med, så derfor tog den ene guide til Roskilde Fjord, mens den anden valgte Isefjorden. Dog endte de fleste af deltagerne i Roskilde Fjord, da der blev fundet fisk på flere af pladserne her. Nogle var heldige og dygtige og fangede flere fisk. Her viste blinkene fra 60 Lures sig at være meget effektive.

De to flotteste stykker sølvtøj blev præmieret af lækre ting fra Ahrex bl.a. deres nye termoflasker og kaffekopper.

Dette var første udgave af ”Shelter & Sølvtøj” – og vi håber på flere fremover. Dog gerne med lidt mere varme om natten!

Tak til alle som var med til at fuldende en dejlig weekend!