Kategorier

Bloggere

Danske Amatørfiskere og DTU Aqua inviterer til dialogaften om Roskilde Fjord

Roskilde fjord er omdrejningspunktet for mange mennesker, for bare at nævne nogle få, kan det være lyst- og fritids- og erhvervsfiskere, lystsejlere, kajakroere, lokale borgere, badegæster og jægere. Denne aften sætter fokus på Roskilde fjord og potentialet for flere fisk og aktiviteter.

Roskilde fjord er et centrum for aktive fritidsfolk, som nyder naturen og fjorden i fulde drag. Denne aften kan du høre mere om Roskilde fjord. Alle som har interesse er velkomne.
Roskilde fjord er et centrum for aktive fritidsfolk, som nyder naturen og fjorden i fulde drag. Denne aften kan du høre mere om Roskilde Fjord og diskutere hvordan vi bedst udvikler mulighederne i fællesskab. Alle som har interesse er velkomne.

Danske Amatørfiskere og DTU Aqua er værter for denne aften, og Herslev Strand Sejlklub har inviteret os alle indenfor i deres lokaler, med som de selv siger ”Danmarks bedste udsigt”. Fællesskabsaftenen ved Roskilde Fjord er netop, som navnet antyder, en aften hvor alle brugere af fjorden er velkomne, og vi håber at se så mange som muligt.

Der findes sikkert mange andre grupper af mennesker, som dagligt bruger fjorden på den ene eller anden måde. Derfor så vi at der kunne være en interesse for at afholde en aften, hvor Roskilde Fjord får hele opmærksomheden – hele aftenen. Jeg glæder mig til denne aften, især fordi jeg er sikker på at kunne møde folk, som kender fjorden som deres egen bukselomme, og få noget at vide om Roskilde Fjord, som jeg ikke vidste og derudover møde ligesindede brugere af fjorden. Vi har alle meget at lære af hinanden.

IMG_6213_low res

Arrangementet løber af stablen tirsdag den 1. december 2015 kl. 19-21 på Herslev Strandvej i Herslev Strands Sejlklubs lokaler ved Herslev Havn. Der serveres kaffe/the og kage.
Tilmelding ikke nødvendig – bare mød op, vi glæder os til at se jer.

Program

19.00-19.10 Velkomst v. Mads Christoffersen, DTU Aqua og Lars Jørgen Andresen formand for Herslev Strands Sejlklub

19.10-19.30 Hvilke regler gælder ved, på og i IMG_1780vandet i Roskilde Fjord v. Peter Hjort Larsen, NaturErhvervstyrelsen.

19.30-19.50 Potentiale for lystfiskeri i Roskilde Fjord v. Gordon Henriksen, Fishing Zealand og næstformand for Roskilde Omegns Lystfiskerklub.

19.50-20.10 Fiskene i Roskilde Fjord – hvad er gjort og hvad er mulighederne for forbedringer v. Mads Christoffersen, DTU Aqua.

20.10-20.30 Succesfulde dage med ”Klap en fisk” og “Sol over Lejre” i Roskilde Fjord v. Thomas Bierberg-Christensen Næstformand Danmarks Amatørfiskerforening

20.30-21.00 Spørgsmål og erfaringsudveksling

21.00 Slut

Ordstyrer
Henry Søndergaard, Herslev Strand Sejlklub
For spørgsmål, kontakt Mads Christoffersen DTU Aqua på maoc@aqua.dtu.dk eller 35 88 33 00