Kategorier

Bloggere

Put i Påsken 2023 – gratis fiskeri for børn

Så er der igen i år rigtig gode muligheder for at give børn og unge nogle herlige påskeoplevelser med lystfiskeri. Det er nemlig blevet tid til at invitere til endnu en omgang “Put i Påsken”. 


Initiativet “Put i Påsken”, er som navnet antyder, et arrangement, som tager afsæt i de oplevelser, som findes omkring lystfiskeriet ved en Put & Take sø. Dét er netop hvad der sker i Ørsted Ørredvand og Brynshøj Put and Take – i begge søer den 8. April 2023, hvor der udsættes flotte og fangstklare regnbueørreder. Det betyder derfor, at der er gode muligheder for selv at fange en ørred, der efterfølgende kan nydes til påskefrokosten.


“Put i Påsken” er en unik mulighed for, at børn og unge kan stifte bekendtskab med lystfiskeriets verden. Til arrangementerne er der endvidere kompetent instruktion og vejledning til alle, der har brug for hjælp til at håndtere en fiskestang. Fishing Zealand stiller guider til rådighed ved begge søer, så du kan få det bedste afsæt til at fange en påskeørred. Har du ikke en fiskestang? Så er det ingen hindring for at deltage. Fishing Zealand medbringer nemlig alt det nødvendige fiskeudstyr til rådighed denne dag. 

Selvom instruktion og udlån af grej primært sigter mod at give børn og unge gode fiskeoplevelser, så er påskearrangementet endvidere en oplagt mulighed for at hele familien, i fællesskab, kan få en god og aktiv oplevelse i naturen. Vi håber derfor, at rigtig mange forældre eller bedsteforældre, vil tage initiativ til at invitere de yngste generationer med ud til en spændende naturoplevelse. 


Børn til og med 12 år fisker gratis i tidsrummet kl. 10:00 til kl. 12:00, og må hjemtage én ørred. Øvrige fiskeglade deltagere og familiemedlemmer er naturligvis velkomne til at fiske med – ved indløsning af fiskekort til den pågældende sø. 


Begge arrangementer kræver tilmelding, idet der er begrænset plads omkring søerne. Der er plads til 20 fiskere omkring hver sø.

 

Læs mere om Ørsted Ørredvand her: https://fisk-golf.dk/da/fiskeso
Tilmelding til fisketuren i Ørsted Ørredvand på mail til Fishing Zealand guide, Jesper Roholm, på de6mus@gmail.com (først til mølle princippet). Ørsted Ørredvand ligger i Roskilde Kommune på adressen Åbakkevej 13, 4130 Viby Sj.

Læs mere om Brynshøj her: https://www.brynshoej.dk/
Tilmelding til fisketuren i Brynshøj Put and Take på mail til Fishing Zealand guide, Mikael Tange, på tange@fishingzealand.dk (først til mølle princippet). Brynshøj Put and Take ligger i Odsherred Kommune på adressen Tinghulevej 8D, 4573 Højby.