Kategorier

Bloggere

Kursus i havørredfiskeri fra den sjællandske vestkyst

Jonas Kærlin

Kunne du tænke dig at lære at fange de hårdt-fightende havørreder fra kysten? Jari fra Fiskesæson.dk og jeg tilbyder en hel dags guidet fiskeri efter havørreder d.2.maj, og her ser vi frem til at lære dig en masse spændende teknikker, som du kan omsætte i praksis – uanset om du er flue- eller spinfisker.

Vi mødes på Røsnæs og starter med at gennemgå hvilke byttedyr havørreden jager og hvornår. Derudover vil vi se på endegrej i form af fluer, blink samt agn til fiskeri med bombarda. Vi kommer også ind på, hvad man skal holde ekstra godt øje med, når havørreden skal findes – kystens beskaffenhed, tidevandet, vejrforholdene osv.

Kurset starter klokken 8.00, og planen er, at vi skal fiske godt og grundigt igennem til sen eftermiddag/aften – i cirka 9 timer. Det kræver selvfølgelig lidt brændstof, så undervejs serverer vi mad og drikkevarer direkte på kysten. Om aftenen sørger vi for at smide noget lækkert på grillen, måske en havørred du selv har hevet i land? Uanset, har vi masser af lækkerier med.

Jeg vil personligt tage mig af dem, som gerne vil fiske med flue – og sammen med Jari sørger vi for, at give den nødvendige viden og de færdigheder, I behøver for at fange havørred fra den sjællandske vestkyst og resten af Danmark generelt. Vi glæder os meget til at tage jer med på en rigtig hyggelig og lærerig dag på den sjællandske vestkyst.

Tilmelding foregår per email: jonaskaerlin@hotmail.com

Flere informationer kan findes her: www.fiskesaeson.dk

De bedste hilsener,

Jonas