Kategorier

Bloggere

Fiskens Dag i Roskilde – Fra tanke til handling

Uffe Clemmensen uddeler en pakke røgsmuld til en glad konkurrencevinder.
Uffe Clemmensen uddeler en pakke røgsmuld til en glad konkurrencevinder.

Hvis vi ikke tør eller orker, bliver tanker ikke til handlinger, og tingene vil gå i stå. Fishing Zealand er og bliver, hvad vi selv gør det til, og i ROLK har vi bl.a. valgt at dedikere os til at stå i spidsen for en stribe arrangementer og aktiviteter i Roskildes nærområder, aktiviteter der favner bredt, og som sætter fokus på lystfiskeri og naturen.

Den landsdækkende “Fiskens Dag” blev således fejret den 14. september på Roskilde Havn, og det er et godt eksempel på, hvordan tanke bliver til handling. Adskillige partnere var involveret og løftede opgaven ved fælles indsats og til stor begejstring for de mange besøgende.

Roskilde Oplevelseshavn var initiativtager og støttede op omkring de nye tanker og ambitioner i Fishing Zealand. På havnekajen blev der røget fisk og delt ud af rygetips fra Gordon P. Henriksen der bl.a. er kendt fra DR2 programmet ”Storrygeren”. Der blev serveret vild pesto fra naturens planter fra Kællingehaven, og ROLK havde arrangeret konkurrencer for børn og voksne, hvor der bl.a. blev uddelt gaveæsker fra Smoke It All og gavekort til Restaurant Store Børs.

Store Børs var også på pletten med smagsprøver af fiskefrikadeller og overvejer nu kraftigt at indgå som virksomhed og samarbejdspartner i Fishing Zealand. Jan og Bo’s Lystfiskershop var med fra starten i at støtte og facilitere Roskilde Kommunes optagelse i Fishing Zealand, og de var selvfølgelig også med på havnen, hvor man kunne teste deres fiskekajakker.

Der var rigtig mange mennesker, der besøgte Roskilde Havn denne dag, og de fik sig nogle smagsprøver og et par gode oplevelser. Der var masser af glade smil og ingen tvivl om, at et arrangement som dette er en god reklame for alle de medvirkende. Og ja da, ROLK fik da også fem nye medlemmer i vores fiskeklub.

Så husk, at en lille tanke sagtens kan blive omsat til en god handling – og at Fishing Zealand kan være et godt omdrejningspunkt for dette.

– Uffe Clemmensen

Du kan i øvrigt se flere billeder fra dagen og næsten lugte røgen på Gordon P. Henriksens blog her.