Kategorier

Bloggere

FISKEguiden vender tilbage med seks nye afsnit i 2018

Niels Vestergaard og Gordon P. Henriksen er gået i gang med optagelserne til seks nye afsnit af den populære YouTube-serie: FISKEguiden. Der er allerede udgivet 10 afsnit af FISKEguiden om bl.a. ”Havørred”, ”P&T”, ”Fladfisk”, ”Gedde” og andre fiskearter – og nu er der seks mere på vej. Der skal optages i hele 2018 og filmene forventes udgivet løbende i løbet af anden halvdel af 2018, men det først afsnit er klar inden for en uge eller to og kommer til at handle om vertikalfiskeri efter sandart.

Den første sæson er blevet taget afsindig godt imod. Afsnittene har samlet over en halv million visninger på YouTube, og Gordon og Niels har modtaget massevis af kommentarer fra glade lystfiskere, der flittigt benytter programmerne og har efterspurgt flere. – Og det har givet dem motivation til at producere en runde mere.

De nye afsnit kommer til at handle om fiskeri efter ”Sandart” og ”Bækørred”, men også nye bredere emner med særlig interesse for nye lystfiskere tages op. Således vil der f.eks. være en ”Begynderguide til fluefiskeri” såvel som et afsnit om ”Vaders og beklædning” samt ”Sikkerhed til søs”. Sidst men ikke mindst kommer der et helt afsnit, hvor der fortælles om ”Grusbanden ”på Sjælland og det vigtige arbejde Grusbanden og dens medlemmer udfører. Afsnittene vil ligesom tidligere være ca. en halv time lange og ligge gratis tilgængeligt på Danmarks Sportsfiskerforbunds YouTube-kanal, hvorfra de kan ses, deles og indlejres på diverse hjemmesider og de sociale medier.

Alt dette kan kun lade sig gøre pga. sponsorerne, og heldigvis har samtlige sponsorer fra sidste sæson været så tilfredse, at de var klar på en omgang mere. Ud over alle sponsorerne fra sidste sæson er et par enkelte nye kommet til, så den kommende sæson sponseres af: Danmarks Sportsfiskerforbund, Fishing Zealand, Abu Garcia, Hodgman, Greys, Scierra, Savage Gear, Humminbird, Ursuit, Westin, Garmin, Geoff Anderson, Nordic Heat samt Søsportens Sikkerhedsråd.

FISKEguiden rammer med sit format på YouTube en vigtig kommunikationskanal, hvor rigtig mange i dag søger deres oplysninger i dag, forklarer Christen Stenild der er administrerende direktør i Pure Fishing. – Samtidig er der i de enkelte afsnit masser af information for både nybegynderen og den erfarne lystfisker, der vil udvikle sit fiskeri. I grejbranchen er vi selvfølgelig glade for et produkt som dette, som kan skabe og udvikle nye lystfiskere og skubbe lystfiskeriet i Danmark i en positiv udvikling.

– FISKEguiden har allerede vist sig at været til stor inspiration for rigtig mange nye lystfiskere, så vi er utroligt stolte over at kunne støtte produktionen af 6 nye afsnit. Lystfiskeri er verdens sundeste hobby, og lystfiskere spiller en stor rolle, når det kommer til at passe på vores fælles natur, så det er vigtigt, at vi kan inspirere flere til at give sig i kast med lystfiskeriet, siger Lars Rasmussen, direktør i Danmarks Sportsfiskerforbund.

Filmene forventes udgivet løbende i 2018 og det første afsnit om vertikalfiskeri efter sandart er optaget og næsten klar til udgivelse. Indtil da kan du se de ti tidligere afsnit her: www.fiskeguiden.info