Kategorier

Bloggere

FISKEguiden 8/10 – medefiskeri

FISKEguiden Medefiskeri.00_05_58_14.Still010
I det nyeste afsnit af FISKEguiden viser vi den mest enkle måde at fange en fiske på: Nemlig medefiskeri med polestang, flåd og agn. Men vi viser også alle de vigtige detaljer, der afgør, om du fanger fiske eller ej, og giver tips til medefiskeri generelt. Derudover tager vi på dappefiskeri efter karper i overfladen, som er en ekstrem visuel og underholdende fiskeform.

FISKEguide serien er blevet taget rigtig godt imod indtil videre, og nu er 8. afsnit udgivet på YouTube til gratis benyttelse af alle. Det nyeste afsnit handler om medefiskeri, og Niels og jeg er taget med Køge Medeteam til Tryggevælde Å, hvor Claus Foss har inviteret en masse børn med på fisketur. Her gennemgår jeg det mest basale fiskeri med polestang, flåd og agn og fortæller også lidt om andre former for medefiskeri og gennemgår også en rækker takler, metoder og agn.

Derudover er der et lille afsnit, hvor vi dapper eller ”ninjafisker” efter karper i overfladen i Sagnlandet i Lejre. Her er masser af fisk og rigelig med action, når de napper på brødet i overfladen.

Niels og jeg håber, at dette afsnit måske kan hjælpe nogen på vej til at fange deres allerførste fisk, eller lige give de ekstra fif, der skal til, for at folks fisketur bliver en større succes.

Medefiskeriet efter skaller var indgangsvinklen til lystfiskeriet for mig selv og mange andre, og det er et glimrende udgangspunkt, uanset om man selv er begynder, eller hvis man gerne vil arrangere nogle tur for begyndere eller børn.

FISKEguiden Medefiskeri.00_02_03_03.Still007Vi er meget taknemmelige for alle de positive reaktioner, vi har fået på FISKEguiden og på de seertal, der er på dem indtil videre. Det er dejligt at blive bekræftet i, at folk kan bruge programmerne og de tips og råd, vi gennemgår. Vi håber folk vil blive ved med at bruge dem, henvise til dem og indlejre dem på websites, Facebook sider osv. Der er helt sikkert stadig masser af folk derude, der kan bruge lidt gode råd.

I løbet af efteråret vil vi optage de sidste to afsnit om aborre- og sildefiskeri, og derefter vil vi tage stilling til, om der skal udgives flere programmer i FISKEguide serien. Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har forslag til hvilke emner, du savner og gerne ser belyst i evt. fremtidige programmer. Og ellers skal du være mere end velkommen til at dele løs af dem, der er.

Du kan holde dig orienteret om kommende afsnit og se samtlige afsnit på www.fiskeguiden.info

Knæk & Bræk derude.

  • Gordon