Kategorier

Bloggere

“BindeSession i skoven”

_DSC22401

Fishing Zealand inviterer til et par hyggelige aftener med fluebinding, lækker mad og god lokal øl på Restaurant Herthadalen i Lejre.

_DSC0118I første omgang har vi inviteret to dygtige sjællandske fluebindere til at komme og binde fluer med os – Rune Westphal og Kern Leo Lund. Først spiser vi et dejligt måltid mad og nyder en øl fra Herslev Bryghus i de bedst tænkelige rammer. Derefter er der fri fluebinding, og på denne første “BindeSession” er det altså Rune og Kern, som vil binde nogle af deres favoritfluer til kystens havørreder sammen med os. Og de gutter kan om nogen finde ud af at binde vellignende og lokkende rejeimitationer! De to deler gerne gode råd og idéer, så kom og lad jer inspirere! Vi sørger for at have lidt af de materialer, der skal bruges til aftenens fluer, men i skal primært selv have jeres stik, bindegrejer og materialer med.

I bund og grund handler det bare om at samles et hyggeligt sted med lidt godt at spise og drikke og nørde lidt med vores fluebinderi og måske fortælle lidt røvere, der lugter af fisk.

Det hele foregår onsdag d.17 februar kl. 18:00

Arrangementet koster 150 kr. + gebyr og tilmelding foregår gennem Fishtrip.dk

Menuen består af en lækker simregryde af vildt med rodfrugtpuré og økologisk landbrød, som kokkene på Herthadalen har stået for. Dertil sørger vi for en god lokal øko øl fra Herslev Bryghus, som er inkluderet i prisen. Mums!

Der er 60 ledige pladser og det er første til mølle.

Vi følger op med endnu et tilsvarende arrangement d. 16 marts hvor bl.a. Allan Overgaard er med og vise lidt kystfluer.

Vi har også oprettet begivenheden på facebook, hvor du kan tilmelde dig og se, hvem der ellers kommer. Du er dog først officielt tilmeldt når du har betalt via Fishtrip. 

Vi ses,

Frederik & Gordon

Banner1