Kategorier

Bloggere

Foredrag om Nordkystens fiskeri efter havørreder

Keld Juul Michaelsen

I marts og april vandrer havørrederne for alvor væk fra fjordene og ud på den åbne kyst. Det betyder derfor, at der kan opleves et rigtig godt fiskeri på Nordkysten. I den forbindelse giver vi dig nu muligheden for at blive klædt ekstra godt på, til fisketurene på den åbne kyst, når vi inviterer til foredrag om havørredfiskeriet på Nordkysten.

Rune Westphal

I samarbejde med Helsinge og Omegns Sportsfiskerforening åbner vi således dørene til en inspirerende foredragsaften på Hotel Gilleleje Strand torsdag d. 22. marts . Her vil de to foredragsholdere og Fishings Zealand-guider Keld Juul Michaelsen og Rune Westphal, give et indlevende foredrag om, hvordan de griber fiskeriet an, når de færdes ved den nordvendte kyst. Foredragsholderne vil i en vekselvirkning fortælle om deres strategier til både flue- og spinnefiskeri. Foredraget er både tiltænkt erfarne og mindre erfarne ud i kystfiskeriets glæder og der vil helt sikkert være guldkorn at hente for alle, når de to erfarne fiskere deler ud af deres oplevelser fra fiskeriet i praksis. Aftenens foredrag vil derfor tage udgangspunkt i følgende emner:

– Havørredens biologi og byttedyr
– Hvordan “læses” kysten, og hvilken strategi bør man vælge i den konkrete situation
– Grundig gennemgang af grejet – både til flue og spin samt foretrukne fluer/blink
– Knuder og tackler
– Eksempler på typiske pladser/hotspots, og hvordan de fiskes

Klokken 18:00 byder hotellet på et lækkert aftensmåltid, så foredraget kan nydes med fyldte maver.

Du kan allerede nu sikre dig en plads til arrangementet ved at købe billet på FishTrip til 170 kr. inklusiv gebyr, der både dækker selve foredraget, middag og en øl/vand

Tilmelding inden 20. marts kl. 16