Kategorier

Bloggere

Put i Påsken – 2018

Selvom forårsvejret lader vente på sig, så nærmer påsken sig alligevel med hastige skridt. Det betyder derfor også, at vi er klar til at præsentere dette års program for Put i Påsken.

Temaet “Put i Påsken” sigter mod at give børn og unge muligheden, for at komme ud og få oplevelser med naturen gennem lystfiskeriet i påskedagene. Alle arrangementer er derfor tilrettelagt, så der er rig mulighed for at få instruktion og vejledning fra Fishing Zealands fiskeguider – både for dem, der har prøvet at fiske før og ikke mindst for dem, der aldrig har holdt ved en fiskestang tidligere. Der er endvidere mulighed for at låne alt, hvad der skal bruges af fiskeudstyr, hvis man ikke selv har tilgang til dette.

Selvom arrangementerne er målrettet børn og unge under 13 år, så kan en fisketur være en god anledning til, at hele familien kan være samlet omkring en praktisk udendørsaktivitet i påsken. På listen herunder kan I finde inspiration til at komme ud og få frisk luft og fiskeoplevelser i påsken.

Streetfishing i Næstved – 27. marts 

Susåen er kendt for mere end 10 forskellige fiskearter, så fangstmulighederne er mange. De hyppigste fangster vil nok blive skalle, rimte, kutling og brasen, mens rovfiskene vil være aborre, gedde, ål og måske en havørred. Dansk amatørfiskerforening deltager på dagen med friske levende fisk fra fjorden og viser garnfiskeredskaber frem for interesserede. Dagens fiskeri er åbent for lystfiskere i alle aldre, dog vil der på dagen være specielt fokus på børn og unge. Mødestedet er på Havnegadens P-plads, bagved Sankt Peders Kirke, ved den genåbnede Suså. Arrangementet er gratis og sponsoreret af Fishing Zealand og Næstved kommune. Der er ingen forhåndstilmelding, man møder blot op på dagen iført passende tøj og ”gå på mod”. Er du mellem 18-65 år og ønsker at fiske med på dagen, så husk at medbringe et gyldigt statslig fisketegn. Fisketegnet kan købes på www.fisketegn.dk

Brynshøj P&T ved Højby – 28. marts – Pga. manglende tilmelding – aflyses arrangementet – der vil dog være bemanding ved søen 11-14

I Odsherred ved Højby ligger Brynshøj P&T. Her vil Tue byde velkommen til fiskeri i tidsrummet 10 – 14. Der vil være mulighed for at hjælpe op til 20 børn og unge denne dag. Prisen er 50 kr for børn og så tilbydes der samtidig 50 kr i rabat på et 4-timers kort til voksne. Tilmelding af børn og unge til dette arrangement, sker ved at sende en mail til henrik@megalops.dk Der vil være mulighed for at hjælpe op til 20 børn og unge denne dag. Læs mere om søen her.

Kaldred P&T mellem Kalundborg og Jyderup – 29. marts

Ca. 12 km øst for Kalundborg ligger Kaldred P&T. Dan, der driver søen, står klar til at vise, hvordan man klargører fiskegrejet fra kl. 9:30. Selve fiskeriet starter kl 10 og der fiskes frem til kl. 15. Prisen for 5 timers fiskeri er 50 kr for børn og så må der hjemtages 3 ørreder. Tilmelding af børn og unge til dette arrangement, sker ved at sende en mail til henrik@megalops.dk Der vil være mulighed for at hjælpe op til 30 børn og unge denne dag. Læs mere om Kaldred P&T her. Bruguddeleren Frank, ved SuperBrugsen i Ubby, har blandet 30 poser slik, så der også er lidt snold til ungerne mens de fisker.

Ørsted Fisk & Golf ved Viby Sjælland – 31. marts

Syd for Roskilde ligger Ørsted Fisk og Golf. Her byder Iben og Allan velkommen til gratis fiskeri for børn og unge under 13 år i tidsrummet 10 – 12:30. Ledsagende familiemedlemmer, der også ønsker at fiske i samme tidsrum, har mulighed for at købe et “Fyraftenskort”. Tilmelding af børn og unge til dette arrangement, sker ved at sende en mail til henrik@megalops.dk Der vil være mulighed for at hjælpe op til 20 børn og unge denne dag. Læs mere om Ørsted Fisk & Golf her.

Iglekær P&T ved Torreby – 1. april

Ganske tæt på Nykøbing Falster ligger Iglekær P&T. Her inviterer Simon til gratis fiskeri for børn og unge i tidsrummet 10 -13. Ledsagere kan naturligvis også fiske sammen med de unge, når de blot har indløst et almindeligt fiskekort forinden. Tilmelding af børn og unge til dette arrangement, sker ved at sende en mail til henrik@megalops.dk Der vil være mulighed for at hjælpe op til 20 børn og unge denne dag. Læs mere om Iglekær P&T her.

Bemærk venligst at børn under 13 år skal ledsages af en voksen ved alle arrangementer. Skulle det uheldige ske, at der kommer is på søerne, så vil vi senest dagen inden den pågældende fisketur, udsende information omkring dette.