Kategorier

Bloggere

Prøv forårsfiskeriet på Falster efter de blanke havørreder

Guldborgsund Kommune og Fishing Zealand inviterer til en gratis kysttur på Falsters østkyst efter de flotte blanke havørreder, som Falster er så kendt for her om foråret.

Foråret er for mange lystfiskere topsæson på kysten – og med god grund. Dagene bliver længere, solen begynder at få mere magt, og vandtemperaturen stiger – alt sammen noget som får havørredens byttedyr til at røre på sig. Det er netop om foråret, der er en rigtig god chance for at overliste en flot blank havørred på kysten.

Lørdag d. 6. april fra kl. 10.00 til kl. 15.30 vil der være mulighed for at prøve kræfter med havørredfiskeriet i waders fra kysten. Vi mødes ved grusparkeringspladsen for enden af Tunderup Strandvej ved feriekolonien (Tunderup Strandvej 36, 4800 Nykøbing F.).

Her vil guider fra Fishing Zealand stå klar og introducere de fremmødte om, hvordan man bedst overlister en havørred, hvad enten man fisker med spin, flue eller bombarda. Hvis du ikke selv har fiskegrej, så medbringer vi lånegrej og waders. Det kan være en kold fornøjelse, så husk godt med varmt tøj samt mad og drikke.

I løbet af dagen byder vi på bålkaffe – så udover fiskegrej, husk at medbringe en kaffekop.

Dagen arrangeres også i samarbejde med Guldborgsund Lystfiskerforening samt Lystfiskeriforeningen for Nykøbing F. og Omegn.

Det er påkrævet at have fisketegn for at deltage, med mindre du er under 18 år eller over pensionsalderen. Du kan læse mere om fisketegn og erhverve et hér: www.fisketegn.dk

Arrangementet er ganske gratis at deltage i – og tilmelding foregår ved at sende en mail til Mikael Tange på: tange@fishingzealand.dk

Skulle vejret gøre fiskeri på østkysten helt umuligt, kan lokaliteten flyttes. Derfor er det en god idé at tilmelde dig, så vi kan få fat i dig på mail.