Kategorier

Bloggere

Kulturdag ved Havnen i Frederikssund

I lørdags deltog Fishing Zealand i arrangementet ”Kulturdag ved Havnen” i Frederikssund. Mange af kommunens borgere og folk udenbys fra, kiggede forbi vores stand, og der var en stor spørgelyst og interesse for at høre om Fishing Zealands fokusområder – herunder især børne- og ungeindsatsen og ikke mindst arbejdet med de frivillige og vandløbsplejen. Det seneste FZ magasin var der også stor interesse for, så der blev langet en del over disken.

Vi havde også medbragt fiskegrej, så de interesserede børn kunne prøve at fange deres måske første fisk. Og der blev i sandhed fanget mange kutlinger i havnebassinet. Udstyret med et simpelt forfang og børsteorm, gik der sjældent længe, inden der var gevinst.  Ligeledes var der stor interesse for vores akvarie, der var fyldt med rejer, hundestejler, kutlinger, tangnåle og krabber m.m. – alt sammen fanget i havnen. Akvariet blev løbende suppleret op i løbet af dagen, med nogle af børnenes fangster. Vi havde også opstillet en lille kastebane for børn. Her var ligeledes stor efterspørgsel for at lære at håndtere og kaste med en fiskestang.

Fra de voksne og mere hardcore lystfiskere, blev der ivrigt spurgt ind til gode fiskepladser i fjorden, og der blev givet en del tips og tricks til havørredfiskeriet i det hele taget.