Kategorier

Bloggere

Havørredforedrag på Rødvig Kro & Badehotel, Stevns

AFLYSNING AF FOREDRAGET PÅ RØDVIG KRO OG BADEHOTEL

Vi må desværre meddele, at foredraget d. 17. marts er aflyst pga. Corona-situationen og regeringens nye tiltag for at stoppe smittespredningen. Beslutningen er truffet i samarbejde med Stevns Kommune og Rødvig Kro og Badehotel. Alle der har købt billet, bliver kontaktet direkte pr. mail af Rødvig Kro og Badehotel.

Vi beklager naturligvis ulejligheden og inviterer til et nyt foredrag i løbet af efteråret.

Rødvig Kro & Badehotel, Stevns Kommune og Fishing Zealand inviterer endnu en gang til foredrag om kystfiskeri efter havørreder. Foredraget finder sted d. 17. marts kl. 18.30 på Rødvig Kro og Badehotel.

Denne gang har vi inviteret én af de unge og vildt dygtige kystfiskere – Lucas Msiska – til at fortælle om sit fiskeri efter havørreder – og hvorfor Lucas har så stor succes dermed.

Trods sin unge alder har Lucas allerede mange og store havørreder på samvittigheden – ja faktisk langt flere end de fleste når at fange på et helt fiskeliv.

Som 18-årig købte Lucas sin første bil, og derefter tog kystfiskeriet virkelig fart – og her 10 år senere er Sjælland og øerne blevet pisket grundigt igennem med både flue og spin i jagten på den store blanke havørred. De første mange år blev det til over 100 kystture om året – og i takt med at arbejdslivet også skulle passes, blev turene lidt færre, men det gjorde fangsterne ikke – tværtimod.

Lucas er ivrig fluefisker, men er forholdene ikke til det, griber han gerne spinnestangen i jagten på den store blanke fisk. Lucas vil i sit foredrag give tilhørerne et indlevende indblik i sit fiskeri. Herunder alle de vigtige overvejelser han gør sig før og under fiskeriet. Selvom Lucas primært er fluefisker, vil der stadig være fokus på spin og dermed masser af guldkorn at hente for både flue- og spinnefiskere denne aften.

Nogle af de helt basale ting, som er så afgørende for succes på kysten, vil Lucas komme ind på såsom, vind, strøm, vandstand m.m.  samt det rette grej, hvordan pladserne affiskes, årstidens variation og mange andre ”sølvfarvede” tips og tricks, serverer Lucas denne aften.

Lucas er en del af en lille gruppe venner, der er vilde med at fiske – kaldet Finfollowers. De tager sammen på fiskeeventyr rundt omkring i Danmark og resten af verden. Du kan se de flotte fangster på gruppens Facebook og Instagram.

Inden foredraget serveres der en lækker fiskeret bestående af stegt rødfisk anrettet med brændte løg, dampede porre og ærter hertil hvidvins-/flødesauce og polenta fritter. Menuen er inkl. en øl/vand eller et glas vin.

Arrangementet finder sted på Rødvig Kro og Badehotel, Østersøvej 8, 4673 Rødvig.

Billetter til 200 kr. + gebyr kan købes her.

 

HUSK – tilmelding senest d. 12. marts.