Kategorier

Bloggere

Fyraftensfiskeri

Kysten ved Skansehage i Odsherred

Sommeren står for døren og de milde og lyse aftener er over os netop nu. Det giver på mange måder, en god anledning til at nappe en fisketur efter fyraften. Således inviterer Fishing Zealand i samarbejde med Odsherred Sportsfiskerforening og VisitOdsherred til “Fyraftensfiskeri” torsdag d. 27. juni. Fiskeriet vil primært sigte efter de makreller og hornfisk, som for tiden opsøger det relativt dybe vand i bugten ved Skansehage, hvor der indimellem også er mulighed for at støde på andre fisk som fladfisk og havørreder. Til dem, der aldrig har prøvet at fiske tidligere, så stiller Fishing Zealand alt tænkeligt fiskeudstyr og waders til rådighed. Ligeledes vil der være mulighed for at få instruktion i fiskeriet efter de stærke makreller.

Opfordringen er derfor klar – pak en let aftensmad og kom med ud til en omgang hyggeligt fyraftensfiskeri. Vi tager et par rygeovne med, så der er mulighed for at tilberede fangsten direkte ude på kysten.

Mødested: P-pladsen ved Skanserne kl 16. Vi stiller udstyr og hjælp til rådighed frem til kl 20:30. Tilmelding er ikke nødvendig.