Kategorier

Bloggere

Fang din første fisk ved Camping Mønbroen

Fishing Zealand og Sportsfiskerforeningen Storstrømmen inviterer i samarbejde med Camping Mønbroen og Vordingborg Kommune til fisketur efter hornfisk. Arrangementet er en oplagt mulighed, for at hele familien kan komme ud, og få en spændende naturoplevelse med de flotte hornfisk og efterfølgende venter der en hyggelig oplevelse, med snobrød og økologiske pølser på bålet.

Fisketuen foregår fra den gamle færgemole ved Koster Færgegård og Camping Mønbroen. Herfra kan vi kaste et stykke ud i Ulfsund, hvor hornfisken trækker forbi, på dens vej til gydepladserne. Arrangementet henvender sig særligt til nybegyndere og mindre erfarne. Derfor er der også mulighed for at låne alt det fiskeudstyr, som man skal bruge. Samtidig er der dygtige instruktører til stede, som kan hjælpe dig med at lære, hvordan man kaster ud og præsterer forskellige metoder til at overliste de flotte hornfisk.

Arrangementet er helt gratis, bare du har dit gode humør med – vi sørger faktisk for resten. Dagens oplevelser henvender sig til både børn, forældre og bedsteforældre. Der er således fiskegrej til alle, snobrød, sodavand og gode økologiske pølser fra Lone og Jens’ kyndige hænder, varmet på bålet med den fantastiske udsigt.

Arrangementet finder sted på den gamle færgemole på Camping Mønbroen, Kostervej 86-88, 4780 Stege. Tidspunktet er lørdag den 15 maj mellem kl. 11 og 14.

Vel Mødt.

Arrangementet er støttet af Nordea-fonden – #kystenerklar

Tilmelding sker ved at sende en mail til knudstangegard@gmail.com

Selvom vi færdes udendørs, så gennemføres arrangementet under hensyn til gældende Covid19-restriktioner.