Kategorier

Bloggere

Det er snart efterårsferie – og dermed tid til Fishing Zealand-ugen

Dagene bliver langsomt kortere, temperaturene falder og løvet falder fra træerne: Alt sammen tydelige tegn på efterårets komme. Dermed er det også blevet tid til at præsentere programmet for Fishing Zealand Ugen, som afholdes i netop efterårsferien.

Programmet er igen i år sammensat af en masse forskellige aktiviteter, som er relateret til lystfiskeri, vandmiljø eller vandløbspleje. Som en rød tråd gennem hele ugen, er der mulighed for at komme ud i selskab med instruktører, guider eller andre fagfolk, der dels kan instruere og hjælpe mindre øvede, men også kan fortælle noget om eksempelvis vandløbsrestaurering.

I dette års program kan du bl.a. finde havfisketure, forskellige ferskvandsfisketure i både naturlige søer og P&T, en ungdoms havørredcamp og vandløbsrestaurening.

I år har vi endvidere et særligt fokus på fiskeriet i havnene, som er en del af en større indsats på området, som Fishing Zealand arbejder med. Med hele 10 havnearrangementer vil vi forsøge at øge kendskabet til, og interessen for, at man godt kan have gode natur- og fiskeoplevelser i de bynære miljøer.

Med andre ord, er det igen en bred vifte af tilbud, der kan tilbydes i dette års Fishing Zealand Uge, som bl.a. er planlagt i samarbejde med kommuner, fiskeforeninger og grejbutikker.

Se hvad der tilbydes i dit område ved klikke på kommunenavnene herunder, så du kan gå efterårsferien i møde, med udsigten til et par spændende oplevelser.

For alle arrangementer gælder det, at deltagelse sker på eget ansvar. Ligeledes henviser vi til at fiskere mellem 18 og 65 skal have indløst det lovpligtige Lystfisketegn.