Kategorier

Bloggere

Introduktion til vinterfiskeri på den åbne kyst efter havørreder i Odsherred Kommune

Stor blankfisk fanget under vinterfiskeri i Odsherred – blev genudsat

Vi nærmer os den periode på året, hvor vinterfiskeriet begynder. Derfor vil Odsherred Kommune, Odsherred Sportsfiskerforening samt Fishing Zealand gerne invitere til en dag på kysten, hvor vi vil komme med tips og tricks til, hvordan man overlister de blanke havørreder på kysten.

Er du lystfisker og gerne vil udvide kendskabet til vinterfiskeri, eller blot vil pudse formen af, så har Odsherred Kommune, Odsherred Sportsfiskerforening og Fishing Zealand et fremragende og gratis arrangement til dig.

Søndag den 3. november 2024 fra kl. 10:00 til kl. 16:00 på p-pladsen ved Korshage (for enden af Korshagevej, 4581 Rørvig)

Vi mødes kl. 10:00 på p-pladsen, hvor FZ-guiderne Jesper Roholm og Niels Lagergaard står klar til at assistere og give fif til de fremmødte. Guiderne fortæller om deres strategi ved vinterfiskeri – herunder valg af agn, valg af fiskepladser samt fiskemetode for både fluefiskeri, spinnefiskeri og bombardafiskeri. Ligeledes står erfarne lystfiskere fra Odsherred Sportsfiskerforening klar med masser af lokal viden og tips til gode fiskepladser i området

I løbet af dagen vil vi byde på en kop frisklavet bålkaffe til at varme sig på.

Vi fisker i waders, og det er derfor en forudsætning, at du har prøvet at vadefiske før og har dit eget fiskegrej og waders. Der kan fiskes med spin, bombarda og flue på kystpladsen. Husk kaffekop og evt. vadestav. Er du mellem 18 år og pensionsalderen, skal du huske at indløse det statslige Fisketegn. Børn og unge er naturligvis velkomne i selskab med voksne.

Arrangementet er gratis. Tilmelding sker til niels@fishingzealand.dk senest onsdag d. 30. oktober 2024. Af hensyn til vind og vejr, kan fiskepladsen blive ændret. Derfor er det en god idé at tilmelde sig, således man får besked på mail, hvis vi fisker et andet sted.