Kategorier

Bloggere

Påskefisketur i Kaldredgård Put & Take

Kaldred 1

Samme opskrift som sidste år: glade børn + en sø fyldt med fisk + lækkert fiskegrej + fiskeguider + smukt vejr = en skøn dag!

Lørdag den 26. marts havde Kaldredgård Put & Take og Fishing Zealand inviteret børn til at prøve en dag i fiskeriets tegn og til at prøve kræfter med de stærke regnbueørreder og dette ganske gratis.

Kaldred 3
Der blev fisket ihærdigt, og det resulterede da også i flere flotte regnbueørreder til de håbefulde børn.

Arrangementet var fuldt booket. Klokken 10 om formiddagen mødte der forventningsfulde og spændte børn op sammen med forældre og bedsteforældre. Der var både små og store børn, den yngste deltager var 4 år gammel og han fangede dagens største fisk – en flot regnbueørred på lige knapt 2 kg.

Efter velkomst og introduktion til dagens program fordelte folk sig omkring søen. De erfarende fiskere startede ud på egen hånd, de mindre erfarende blev hjulpet godt i gang af guider og instruktører. Deltagerene spredte sig derefter lidt ud på forskellige pladser ved søen og instruktørerne svævede derefter rundt og gav tips og tricks til såvel nye som garvede fiskere.

Der blev til arrangementet fanget 16 flotte regnbuer. Dagen var præget af hygge og god stemning i Kaldredgårds meget fine rammer, og at vejret så også var super gjorde ikke dagen dårligere!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En stolt lystfisker med en ilter regnbueørred fra Kaldredgård Put & Take.

Der blev dagen igennem hygget og fisket, og jeg er sikker på, at der også blev klækket et par nye lystfiskere.

Der skal lyde en stor tak til henholdsvis Kaldredgård Put & Take og Dan Bach Nielsen for at lægge søen gratis til rådighed, instruktørerne Rachid Hassani, Frank Kruse Vestergaard, Ronni Novakovic og til Abu Garcia for at sponsorere fiskegrej til Fishing Zealands børnearrangementer.

Det var en super god dag i Kaldredgård. Anmeldelser på Fishtrip.dk og billederne af de mange smilende og glade børn og forældre viser også, at folk hyggede sig.

Anmeldelse fra fishtrip.dk :

”Vi havde tilmeldt os arrangementet uden egentligt at vide, hvad vi gik ind til. Vi blev mødt af super imødekommende instruktører og guides fra FZ. De var rigtig hjælpsomme og gode til at byde ind med tips og triks :0). Et helt igennem godt arrangement som både mine drenge og jeg var begejstret for. Så tak til Kaldredgårdens P&T of FZ for en rigtig god dag.” Mvh Familien Maul

Fisketuren i Kaldredgård var én ud af fem ture, som Fishing Zealand arrangerede for børn i påsken. Se mere om de andre ture her (link til det samlede blog indlæg).

Tak for en skøn dag – ses vi næste år?

 

Claus Eklundh Christensen

Fishing Zealand Guide