Kategorier

Bloggere

Den nationale lystfiskerplatform ser dagens lys

I går blev den nationale platform for lystfiskeri lanceret. En platform, hvor alle uanset erfaringsniveau, kan finde masser af inspiration til kommende fisketure.

Det er første gang, at én hjemmeside beskriver landets fiskemuligheder så omfattende – endda både i fersk- og saltvand. Opsætningen fremstår både flot og inspirerende, og samtidig er siden både overskuelig, intuitiv og meget brugervenlig. Midt i en corona-tid, med mange ny-fiskere, vil siden derfor sikkert hurtigt blive en succes.

Det er glædeligt at se, at der er afsat god plads til information om regler og etik for lystfiskeri. Endvidere må vi rose omtalen af foreningerne og arbejdet med vandpleje. Håbet er netop, at mange lystfiskere – nye som erfarne – vil blive inspireret, til at tage del i foreningsarbejdet og det vigtige vandpleje-arbejde, der netop foretages af mange foreninger landet over.

Særligt sidens kortfunktion er imponerende. Her er der nemlig tydelige markeringer af fredningsbælter og særlige lokale restriktioner, hvilket særligt gør sig gældende for Sjælland, hvor den nye bekendtgørelse trådte i kraft sidste år.

Du finder lystfiskerplatformen her: https://fishingindenmark.info/