Kategorier

Bloggere

Godt vejr, fisk og nordlys til Trutta Coventus 2024

Tim med weekendens største fisk

For de deltagere, der nåede til Møn torsdag aften, ventede der en stor oplevelse. Mens vi sad og hyggede ved lejrbålet, viste aftenhimlen sig fra sin flotteste side, da der pludselig viste sig et imponerende nordlys.

Det var også om torsdagen, at nordsiden af Møn kunne fiskes. Her blev der kun landet mindre fisk, men flere store fisk blev set springe ud af vandet indenfor kastehold af en fluestang. Men de kunne ikke lokkes til hug.

Torsdag aften sørgede kokken Thomas Justiniano for lækre pølser til de fremmødte med en lækker chili-sovs til. Det var ikke sidste gang, at vi blev forkælet af kokken denne weekend.

I løbet af fredagen begyndte flere af deltagerne at dukke op, og der blev fisket lystigt på kysterne. Nordkysten var nu lukket land for fluefiskere, da en strid vind stod ind på kysten. Flere fisk blev landet rundt omkring på øen, og enkelte fluefiskere fangede faktisk en del fisk i løbet af dagen.

Fredag kl. 16.00 var der kastedemo af Troels fra Searun Fly Fish, og mange kiggede forbi og prøvede de lækre stænger. Samme sted blev der senere på aftenen landet flere fine fisk og igen blev større fisk både set og mistet. Fredagen sluttede med en overdådig middag på basen ved lejrbålet, hvor kokken Thomas tryllede igen.

Lørdagen stod på fiskeri, hvor flere fisk igen blev landet. Vi havde inviteret til fælles frokost i Fanefjord Skov, der er et super sted med fantastisk udsigt over vandet. Her nød vi endnu et fantastisk måltid kreeret af Thomas.

Dagen endte med after-fishing på Cafe Borre, hvor der var fælles spisning efterfulgt af live musik. En hyggelig aften hvor også vinderne af de forskellige konkurrencer blev præmieret med flotte præmier fra Ahrex Hooks og Searun Fly Fish. Tim Theilgaard vandt præmien for weekendens flotteste fisk, mens Fiskeinderne vandt præmien ”Piscatore Maximus”, der går ud på at være en god fiskekammerat. Endelig vandt Jonathan Stangeland kastekonkurrencen, der blev afholdt aftenen før med selvlysende line i mørket. Tillykke til vinderne!

Kastedemo ved Searun Fly Fish

Clean Coast Anglers havde også en præmie til den deltager, der havde samlet mest skrald i løbet af weekenden, og her gik præmien gik til Lasse Karlsson.

Søndagen stod selvfølgelig igen på fiskeri. Dog var fiskeriet svært denne dag, da den gode vejr blev endnu bedre, men det lykkedes dog at finde fisk.

En fantastisk weekend på Møn var ovre – og vi glæder os allerede til Trutta Conventus 2025!

Husk at hoppe forbi eventens Facebook-side, hvor der findes flere billeder fra weekenden.

Knæk & Bræk derude – vi ses i 2025.

Smukt nordlys på Møn var der torsdag aften
Hygge og musik ved lejrbålet fredag aften, hvor Mads Mouritz var forbi og bl.a. spillede “Vindknuden”
Smuk aftenhimmel
Fælles frokost i Fanefjord Skov
Kokken Thomas tryller ved bålet

 

Smuk efterårsfisk fanget af Emil Fogh
Smuk udsigt i Fanefjord Skov