#SoloverLejre fotokonkurrence

Vi vil gerne se, hvordan du fejrer Sol over Lejre! Måske har du været med til nogle af de mange tiltag, der foregår i løbet af maj måned i Lejre under #soloverlejre konceptet, eller måske har du haft din helt egen oplevelse, som bare er værd at vise frem?

Hvis du deler et billede på Instagram eller Facebook og tagger det med #soloverlejre kan du være med i konkurrencen om at vinde en af tre ”Sol over Lejre gavekurve”.

Kurven indeholder et par fiskestænger, lidt hornfiskeblink og en røgovn fra Abu Garcia, røgsmuld fra Danish Outdoor, en bakke æg fra Hegnsholdt, seks Herslev Bryg, Rugbrød fra Ravnshøjgaard, lokalt økologisk grønt og en flaske æblemost fra Olsens Cider. Det eneste, der mangler, er fisken – men den må bare fange selv!

Vi vælger tre vindere, der hver især vinder en kurv. Billederne skal spille sammen med temaet ”Sol over Lejre”, men de kan spænde bredt fra billeder der har med fjorden, fiskeri og natur at gøre til mad, råvarer og økologi.

Billederne skal være uploadet inden 1 juni 2019 og bliver bedømt af et dommerpanel bestående af repræsentanter fra Fishing Zealand og Visit Lejre. Der bliver ikke nødvendigvis lagt vægt på de fototekniske kvaliteter men mere på stemning, indhold og stil. Vinderne får direkte og offentliggøres d. 5 juni.

Skulle du have lyst, er du også meget velkommen til at tagge dine billeder med #fishingzealand, #visitlejre #fjordlandet #nationalparkskjoldungernesland. Det er dog kun et krav at du tagger billedet #soloverlejre for at deltage i konkurrencen.

 


* Denne konkurrence er hverken sponsoreret af- eller associeret med Instagram.

Man skal være over 18 år for at deltage. Ved deltagelse i konkurrencen giver man VisitLejre lov til at bruge billederne til synliggørelse af livet ved fjorden på VisitLejres – og VisitFjordlandets Instagram. Alle fotografer bliver naturligvis krediteret.