Spændende aften med fokus på havørrederne – og fiskeriet efter dem

Hvilken temperatur og dybde foretrækker havørrederne at opholde sig på, og hvor hurtigt svømmer de egentligt, når de bevæger sig mellem gydeområderne og ædepladserne i havet?

Og hvad betyder det for havørredfiskeriet, at havørrederne i foråret går fra at være nærmest altædende til at være mere eller mindre selektive?

Alle disse spørgsmål og mange flere kan du få svaret på, når biologerne Martin Lykke Christensen, DTU Aqua, og Kaare Manniche Ebert fra Danmarks Sportsfiskerforbund den 16. maj fra kl. 19.00 fortæller om havørredens spændende liv i havet. Oplysningerne krydres med tips, som kan gøre dig til en endnu bedre havørredfisker.

Der vil være noget for alle – fra den mest erfarne til nybegynderen, der har sin første havørred til gode!

Martin Lykke Kristensen er biolog og Ph.d. fra DTU Aqua. Han har de seneste tre år studeret havørredernes liv i havet – studier, som har givet et helt unikt indblik og viden, der kan bruges i havørredfiskeriet.

Kaare Manniche Ebert har siden 1997 arbejdet i Danmarks Sportsfiskerforbund. Han har skrevet utallige artikler om havørred i Sportsfiskeren og holdt foredrag over hele landet om havørredfiskeri på kysten.

Lokalitet: Osted Kulturhus, Alfarvejen 13 i Osted.

Tid: Den 16. maj fra kl 19.

Entré: 30 kr