Kategorier

Bloggere

Familiefisketur til Bavnehøj Fritidsområde i Guldborgsund Kommune

Sommerferien er som skabt til lystfiskeri. Det er nemlig både behagelig varmt at færdes ude og fiskene er ofte i godt bidehumør. Med andre ord, så er en fisketur med familien, en oplagt anledning, til at få en god og aktiv oplevelse i naturen.

Nu har du samtidig en unik mulighed for at komme med ud på en guidet fisketur til Bavnehøj Naturområde søndag d. 17.juli.

Fishing Zealand og Guldborgsund Kommune er sammen med Guldborgsund Lystfiskerforening initiativtagere til arrangementet, der sigter mod at give børn, unge og deres familier, en sund og god oplevelse med lystfiskeriet. Her under søernes overflade, lever en række forskellige fiskearter, bl.a. aborrer, karper og skaller, og det er dém, som vi skal fiske efter på denne fisketur. Foruden de fine fisk, så lever der også krebs i området og dem skal vi naturligvis også forsøge at fange denne aften.

Måske har du aldrig prøvet at fiske tidligere, men det er ingen hindring for at deltage. I tidsrummet mellem kl. 18.00 og kl. 23.00 kan du nemlig kigge forbi vores stand og låne en fiskestang. Vi medbringer alt nødvendigt fiskegrej, som skal bruges til at lokke søens fisk frem, og medlemmer fra Guldborgsund Lystfiskerforening vil hjælpe dig med at rigge grejet til, agne krogene og lande fangsten. Så selv du aldrig har prøvet at fiske tidligere, så er der oplagte muligheder for at fange din første fisk, netop denne dag. Du er naturligvis også velkommen til at medbringe dit eget fiskeudstyr og få et par tips til, hvordan du kan blive en dygtigere lystfisker.

Fisketuren er ganske gratis og åben for alle. Unge over 13 år, kan deltage på egen hånd. Selvom instruktion og udlån af grej, primært sigter mod at give nybegyndere en god fiskeoplevelse, så er arrangementet endvidere en oplagt mulighed for, at hele familien, i fællesskab, kan få en god og aktiv oplevelse i naturen. Vi håber derfor, at rigtig mange forældre eller bedsteforældre, vil tage initiativ til at invitere de yngste generationer med ud til en spændende naturoplevelse.

Mødested: Nørre Vedbyvej 13 i Nørre Alslev. Tilmelding sker ved at sende en mail til formandgslf@gmail.com