Kategorier

Bloggere

HavørredJam21 i Næstved Kommune

Lørdag d. 6. november indbyder vi til årets hyggedag over dem alle, nemlig HavørredJam. Det foregår denne gang i Næstved kommune nærmere bestemt i Karrebæksminde på Smålandshavet Kursus- og Konferencecenter. Dagen byder på super interessante foredrag og kastedemoer, og der er mulighed for at afprøve det lækreste kystgrej, som landet har at byde på. Du skal bare komme forbi og hygge dig med ligesindede og snakke om fiskeri og grej!

Arrangementet er for alle og er naturligvis ganske gratis – eneste betingelse er, at du er vild med kystfiskeri efter havørreder.

Ideen er, at du bare kommer og går, som du har lyst – så kig på programmet herunder og se, hvad du finder interessant. Vi håber selvfølgelig, at du har lyst til at blive hele dagen.

På den udendørs kastebane kan du afprøve diverse lækkert kystgrej, og der vil tillige være fluekastedemoer et par gange i løbet af dagen.

Foredragsrækken er sammensat, så der både er noget for spinnefiskeren og fluefiskeren – og alle oplægsholderne er aktuelle profiler i det danske kystfiskeri. Så spids ørerne – der er helt sikkert et par guldkorn eller flere, som du kan anvende i dit eget fiskeri.

 

Har du aldrig været til HavørredJam før – så se vores film, der blev optaget under seneste HavørredJam.

Hele arrangementet finder sted i et godt havørred-revir, og man kan sagtens nå en hurtig morgen- eller aftentur til en af områdets mange gode fiskepladser. Eller ligefrem lave en hel fiskeweekend på Sydsjælland.

HavørredJam21 arrangeres i samarbejde med Næstved Kommune.

Vi ses til HavørredJam21 i Karrebæksminde.